SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – ALV-automaatio

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – ALV-automaatio

14. joulukuutan 2017, 15:29 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Joulukuussa SimplBooks-taloushallinnon ohjelmisto sai kauan odotetun päivityksen. Lisäsimme arvonlisäveroautomaation myös kirjaukset välilehdelle. Arvonlisäveroautomaatio tarkoittaa, että kirjanpito-ohjelma laskee arvonlisäveron automaattisesti käyttäjän määrittämän verokannan perusteella. Ennen SimplBooksissa oli alv-automaatio vain laskuilla.

Nykyään käyttäjän ei tarvitse kirjaukset välilehdellä enää lisätä arvonlisäveroa omalle tilille, vaan riittää kun hän valitse arvonlisäverokannan. Arvonlisäverokannan valitsemisen jälkeen taloushallinnon-ohjelma lisää automaattisesti uuden tilin ja laskee siihen arvonlisäveron.

Ohjelman käyttäjä voi valita laskeeko ohjelma arvonlisäveron arvonlisäverottomasta eli netto- tai arvonlisäverollisesta eli bruttosummasta.

Olemme erittäin kiitollisia kaikille käyttäjille, jotka ovat antaneet palautetta ohjelman käytöstä! Rohkaisemme myös kaikkia muita asiakkaita antamaan kaikenlaista palautetta ohjelmasta, kehitämme SimplBooks-kirjanpito-ohjelmaa jatkuvasti ja se onnistuu parhaiten asiakkaidemme avulla. Ole rohkeasti yhteydessä jos näet että voisimme tehdä jotain paremmin tai, jos olemme jossakin erityisesti onnistuneet! Lupamme olla yhdeydessä jokaisen palautteen antaneeseen käyttäjään ja kertoa kehittämisehdotuksen antaneille ainakin siitä, onko ehdotus mahdollista toteuttaa ja milloin se voisi johtua.

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti