Kirjanpitäjä – ei toista vastaavaa tilaisuutta, hae myyntiedustajaksi

Kogenud tarkvaraarendaja tööpakkumine SimplBooks

Tietoa tehtävästä

Tule mukaan nopeasti kasvavaan ohjelmistoalan yritykseen!

Asiakkaamme ovat pienyrittäjiä ja tilitoimistoja. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden kartoitus ja heidän tarpeidensa selvittäminen, asiakastapaamiset, asiakassuhteiden kehittäminen ja kauppojen klousaaminen. Pääset rakentamaan ja kehittämään itse omaa asiakassalkkuasi.

Samalla pääset nauttimaan tehtävän tuomasta itsenäisyydestä ja vapaudesta toteuttaa omanlaisia työskentelytapoja.

Millaista henkilöä etsimme?

Hae mukaan, jos olet tavoitehakuinen ja hyvä rakentamaan suhteita. Mikäli lähdet solmimaan uusia asiakkuuksia aktiivisella otteella, voit olla etsimämme henkilö!

Myymme taloushallinnon ohjelmaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kirjanpidon perusteiden tietämystä ja jonkun taloushallinnon ohjelman tuntemista.

Aikaisempi myyntikokemus tai vastaava kokemus katsotaan isoksi eduksi. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat kuitenkin kokemusta tärkeämpää. Myyntitaidot omaksut työn ohessa.

Koska työ on suurimmaksi osaksi itsenäistä, sinun on oltava hyvin itseohjautuva ja omatoiminen. Meillä on ketterät toimintatavat, joten et tule kokemaan turhaa byrokratiaa vaan voit keskittyä olennaisimpaan, eli työn tekemiseen.

On tärkeää, että puhut ja kirjoitat hyvää suomea. Tarvitset työssä myös perustason englantia.

Haemme omatoimista ja hyvää työkaveria pieneen tiimiimme :)

Tämä työtehtävä sopii sinulle erinomaisesti esimerkiksi silloin, jos sinua kiinnostaa kirjanpidon lisäksi myös myyntityö. Myös silloin kun kaipaat muutosta kirjanpitäjän uran jatkoksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi. Opastamme sinut tarvittaessa, mutta voit tehdä työtä omalla tyylilläsi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävätparhaat työvälineet ja mukavat työkaverit.

Työnkuvasi on joustava, jolloin myös työajoista ja etätyöstä voidaan sopia. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan ja kehittävän ympäristön. Meille on tärkeää myös työntekijöidemme työhyvinvointi, ja tuemme liikuntaharrastuksia 400 eurolla vuodessa.

Palkkauksessa huomioimme aiemman osaamisesi ja kokemuksesi. Voit vaikuttaa paljon oman palkkapussin kokoon. Palkka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta ilman kattoa.

Tule meille töihin!


Jos tunnistit tästä ilmoituksesta itsesi, lähetä CV:si, työhakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla info@simplbooks.fi.

Miten haku etenee?

Hakuaika päättyy 15.08.2022. Viimeistään 25.8.2022 olemme olleet yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Työ alkaa 1.9.2022 ja työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina. Olemme valmiita neuvottelemaan muusta aloitusajankohdasta ja mahdollisesti myös työajoista.

Tietoa työnantajasta

SimplBooks on kansainvälinen ohjelmistoalan yritys. Meidän ohjelmistoa käyttää yli 15 000 asiakasta Suomessa ja Virossa. Tällä hetkellä olemme laajentumassa myös muihin maihin. Meillä on Virossa kymmenen työntekijää ja sinä olisit Suomessa neljäs työntekijä. ​

Meillä virheet ovat sallittua ja työntekijät ovat kuin perhe. Järjestämme asioita yhdessä, juttelemme avoimesti ja laulamme syntymäpäivänäsi. Meillä toimitusjohtaja nauraa aamupalaverissa, miten hän oli unohtanut tankata autonsa ja hänen lasten päiväkotimatka katkesi, koska autosta loppui polttoaine.