Kirjanpitäjä – ei toista vastaavaa tilaisuutta

Kogenud tarkvaraarendaja tööpakkumine SimplBooks

Tietoa tehtävästä

Tule mukaan nopeasti kasvavaan ohjelmistoalan yritykseen!


Kiinnostaako sinua kirjoittaminen ajankohtaisista taloushallintoon liittyvistä aiheista, sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaille?

Asiakkaamme ovat pienyrittäjiä ja kirjanpitäjiä. Kirjoittaisit SimplBooksin blogiin asiakkaitamme kiinnostavista aiheista. Tähän asti kiinnostavimpia aiheita blogin lukijoille ovat olleet yrittäjyys, verotus ja taloushallinto.

Pääset halutessasi kirjoittamaan vieraskynä kirjoituksia myös muille sivuille, sekä osallistumaan asiakkaille lähetettävien uutiskirjeiden tekoon. Kaikkiaan saat lisäksi hyvän käsityksen ohjelmistotalon viestinnästä ja markkinoinnista.

Millaista henkilöä etsimme?

Sinulla on kirjanpidon perusteet hallussa ja sinua kiinnostaa kirjoittaminen, sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaille. Kirjoituksilla pääset auttamaan SimplBooksin asiakkaita ja ratkaisemaan heidän taloushallinnollisia ongelmia.


Koska työ on suurimmaksi osaksi itsenäistä, sinulla on oltava hyvin itseohjautuva ja omatoiminen. Meillä on ketterät toimintatavat, joten et tule kokemaan turhaa byrokratiaa vaan voit keskittyä olennaisimpaan, eli työn tekemiseen.

Olet tarkka ja suunnitelmallinen sekä hoidat työsi pitkäjänteisesti. On tärkeää, että puhut ja kirjoitat hyvää suomea. Taloushallinnon koulutus tukee sinua tehtävässäsi.

Eduksi katsotaan ymmärrys hakukoneoptimoinnin perusteista, mutta se ei ole välttämätöntä. Teknisellä puolella saat tarvittaessa tukea.

Kiinnostus kirjoittaa on paljon tärkeämpää kuin yksittäisen osa-alueen osaaminen. Haemme omatoimista ja hyvää työkaveria pieneen tiimiimme :)

Tämä työtehtävä sopii sinulle erinomaisesti esimerkiksi silloin, jos sinulla on muita kiinnostuksen kohteita kirjanpidon lisäksi. Myös silloin kun kaipaat muutosta kirjanpitäjän uran jatkoksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi. Voit kirjoittaa itseäsi kiinnostavista aiheista ja eri näkökulmista omalla tyylilläsi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät, parhaat työvälineet, mukavat työkaverit ja näköalapaikalla sijaitsevan toimiston.

Työnkuvasi on joustava, jolloin myös työajoista ja etätyöstä voidaan sopia. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan ja kehittävän ympäristön. Meille on tärkeää myös työntekijöidemme työhyvinvointi, ja tuemme liikuntaharrastuksia 400 eurolla vuodessa.

Palkkauksessa huomioimme aiemman osaamisesi ja kokemuksesi. Olemme

myös valmiita palkitsemaan hyvistä tuloksista, eli siitä, että kävijävirta verkkosivuillamme lisääntyy.

Tule meille töihin!


Jos tunnistit tästä ilmoituksesta itsesi, lähetä CV:si, työhakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla silver@simplbooks.fi. Jos tarvitset lisätietoja, soita 040 354 2445

Miten haku etenee?


Hakuaika päättyy 28.02.2022. Viimeistään 05.03.2022 olemme olleet yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Työ alkaa 15.3.2022 ja työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina. Olemme valmiita neuvottelemaan muusta aloitusajankohdasta ja mahdollisesti myös työajoista.

Toimistomme sijaitsee Kalasatamassa kauppakeskus Redin läheisyydessä. Toivomme, että olisit suurimman osan työpäivistä toimistolla, mutta voit työskennellä myös etänä.

Tietoa työnantajasta

SimplBooks on kansainvälinen ohjelmistoalan yritys. Meidän ohjelmistoa käyttää yli 15 000 asiakasta Suomessa ja Virossa. Tällä hetkellä olemme laajentumassa myös muihin maihin. Meillä on Virossa kymmenen työntekijää ja sinä olisit Suomessa kolmas työntekijä. ​

Meillä virheet ovat sallittua ja työntekijät ovat kuin perhe. Järjestämme asioita yhdessä, juttelemme avoimesti ja laulamme syntymäpäivänäsi. Meillä toimitusjohtaja nauraa aamupalaverissa, miten hän oli unohtanut tankata autonsa ja hänen lasten päiväkotimatka katkesi, koska autosta loppui polttoaine.