Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Kogenud tarkvaraarendaja tööpakkumine SimplBooks

Tietoa tehtävästä

Tule mukaan nopeasti kasvavaan ohjelmistoalan yritykseen!

Työtehtäviisi kuuluu SimplBooks Oy:n oman kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekeminen. Tuet työntekijöitä kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä ja neuvot asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköpostitse. Lisäksi osallistut ohjelmiston kehittämiseen liittyviin asioihin yhdessä tiimin kanssa.

Työ on monipuolista ja kehittävää – työssäsi tulet tutustumaan erilaisiin pienyrityksiin, tilitoimistoihin ja niiden kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin. Meillä tiimi tukee toisiaan, sekä samalla pääset nauttimaan tehtävän tuomasta itsenäisyydestä ja vapaudesta toteuttaa omanlaisia työskentelytapoja.

Millaista henkilöä etsimme?

  • Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kattavaa pienyritysten kirjanpidon tietämystä ja tilipäätöksen osaamista.
  • Sinulla on kokemusta taloushallinnon ohjelmista.
  • Pidät vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa, olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot.
  • Työ on suurimmaksi osaksi itsenäistä. Sinun on oltava itseohjautuva ja omatoiminen. Meillä on ketterät toimintatavat, joten et tule kokemaan turhaa byrokratiaa, vaan voit keskittyä olennaisimpaan, eli työn tekemiseen.
  • On tärkeää, että sinulla on erinomainen suomenkielen taito. Tarvitset työssä myös hyvää englantia.

Keitä olemme?

Olemme pieni ja kasvava ohjelmistoyritys. Vuokraamme pilvipohjaista taloushallinnon ohjelmaa. Asiakkaamme ovat pienyrittäjiä ja tilitoimistoja. Suomen ja Viron lisäksi olemme laajentamassa toimintaa myös muihin maihin.

Tällä hetkellä Suomen tiimissä työskentelee kaksi kokoaikaista työntekijää asiakaspalvelun, sisällöntuotannon ja kirjanpidon parissa. Tiimimme toimii omana yksikkönään, mutta yhteydet Suomenlahden toiselle puolen ovat aina avoinna.

Mitä tarjoamme?

Pääset kanssamme nauttimaan hyvästä työskentelyilmapiiristä ilman turhaa stressiä tai paineita. Koko tiimi pitää yhtä ja olemme hyvin ystävällisiä ja avoimia.

Pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi. Opastamme sinut työhön, mutta voit tehdä työtä omalla tyylilläsi! Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävätparhaat työvälineet ja mukavat työkaverit. Työnkuvasi on joustava, ja tarjoamme täyden etätyömahdollisuuden, sekä mahdollisuuden hyödyntää toimitiloja Helsingin Kampissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina.

Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan ja kehittävän ympäristön. Meille on tärkeää myös työntekijöidemme työhyvinvointi, siksi tuemme liikuntaharrastuksia 400 eurolla vuodessa.

Haemme omatoimista ja hyvää työkaveria pieneen tiimiimme :)

Tule meille töihin!


Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si, työhakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla cv@simplbooks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Mäklin arkisin klo 10-14 numerosta 040 024 0458. 

Miten haku etenee?

Hakuaika päättyy 30.10.2022. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Työ alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tietoa työnantajasta

SimplBooks on kansainvälinen ohjelmistoalan yritys. Meidän ohjelmistoa käyttää yli 15 000 asiakasta Suomessa ja Virossa. Tällä hetkellä olemme laajentumassa myös muihin maihin. Meillä on Virossa kymmenen työntekijää ja sinä olisit Suomessa neljäs työntekijä. ​

Meillä virheet ovat sallittua ja työntekijät ovat kuin perhe. Järjestämme asioita yhdessä, juttelemme avoimesti ja laulamme syntymäpäivänäsi. Meillä toimitusjohtaja nauraa aamupalaverissa, miten hän oli unohtanut tankata autonsa ja hänen lasten päiväkotimatka katkesi, koska autosta loppui polttoaine.