Integraatiot

SimplBooks tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja ulkoisten järjestelmien liittämiseen, ja näitä vaihtoehtoja lisätään jatkuvasti. SimplBooks voidaan liittää kaikkiin Suomen suurimpiin pankkeihin tilitapahtumien seurantaa ja maksamista varten. Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu suoraan ohjelmasta verkkolaskuoperaattorin rajapinnan kautta. Integraatioiden avulla voit tuoda kuitteja eri sovelluksista sekä verkkokauppamyynnin tiedot suoraan kirjanpitoon. Ja paljon muuta…

  • Pankkiyhteydet (Aiia)
  • Verkkolaskutus (Apix)
  • Kuittisovellukset (eTasku, CostPocket)
  • Verkkokaupat (WooCommerce, Shopify, PrestaShop)
  • Alv-ilmoituksen lähettäminen verottajalle
  • Tekniikan taitajille API-ohjelmointirajapinta

Pankkiyhteydet

SimplBooksissa on käytössä Aiia-pankkiyhteydet, jotka toimivat PSD2-standardilla. Pankkiyhteydet helpottavat kirjanpidon tekemistä. Näet ohjelman etusivulla pankkitilin saldon ja tilitapahtumat tulevat automaattisesti ohjelmaan kerran päivässä. Maksut kohdistuvat laskuihin automaattisesti, eikä kirjanpidon kirjauksia tarvitse lisätä ohjelmaan käsin. Voit myös maksaa laskuja suoraan SimplBooksista.

Verkkolaskutus

Voit vastaanottaa ja lähettää verkkolaskuja helposti suoraan SimplBooksilla. Verkkolaskuoperaattorimme on Apix, jonne voit luoda tilin suoraan ohjelmasta tai yhdistää olemassa olevan tilin muutamalla klikkauksella. Verkkolaskutuksesta laskutetaan käytön mukaan, eikä kiinteitä kuukausimaksuja tai muita lisäkuluja ole.

Kuittisovellukset

Voit tuoda kuitteja ja erilaisia kuluasiakirjoja SimplBooksiin haluamastasi kuittisovelluksesta. Tarjoamme tällä hetkellä integraatiot eTaskuun ja CostPocketiin. Ohjelmaan tuodut kuitit saa tallennettua kätevästi kirjanpitoon muutamalla hiiren napsautuksella. Kuittisovellusten yhdistäminen SimplBooksiin on maksutonta. Katso palveluiden omat hinnastot heidän verkkosivuiltaan: eTasku ja CostPocket.

Verkkokaupat

Yleisimpien verkkokauppojen käyttöliittymillä saat ladattua yrityksesi verkkokaupan myyntitilaukset SimplBooksiin muutamalla klikkauksella. Tällä hetkellä tuetut verkkokauppa-alustat ovat WooCommerce, Shopify ja PrestaShop. Myyntitilauksia tuotaessa tilaukset tallennetaan myyntilaskuina, eli ne kirjataan automaattisesti kirjanpitoon ja niistä luodaan samalla PDF-tiedosto.

Alv-ilmoitus (Vero-API)

Arvonlisäveroilmoituksen jättäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Kun SimplBooksin ja verottajan välinen maksuton yhteys on aktivoitu, toimi seuraavasti. Varmista ensin, että kaikki edellisen kauden myynnit, ostot ja muut kirjanpidon tapahtumat on syötetty ohjelmaan. Varmista, että olet käyttänyt oikeita alv-kantoja. Avaa sitten arvonlisäverolaskelma ohjelmasta. Kun olet tarkistanut laskelman, voit lähettää alv-ilmoituksen verohallinnolle parilla napsautuksella. Saat lähetettyä suoraan ohjelmasta myös arvonlisäveron yhteenvetoilmoituksen, jos sinulla on yhteisömyyntiä EU-maihin ja teet myyntilaskut SimplBooksissa.

API-ohjelmointirajapinta

Jos ohjelmassa valmiina olevat käyttöliittymät eivät ole sinulle riittäviä, voit luoda täysin räätälöidyn rajapinnan johonkin yrityksesi käyttäjään järjestelmään API-ohjelmointirajapinnan avulla. Olipa kyse sitten liikekumppaneiden tietojen synkronoinnista, myyntilaskujen automaattisesta luomisesta tai varastonhallinnasta.

Marit Meierau, kirjanpitäjä

”SimplBooks on minulle hyvin looginen ohjelma käyttää, se oli helppo oppia ja eri toiminnot ovat selkeitä. Tietoja voi suodattaa, mikä tekee tietojen löytämisestä nopeaa minkä tahansa kentän mukaan.

Erityisen kätevä ominaisuus on pankkiyhteys – tiliotteita ei tarvitse ladata itse, vaan kaikki liikkuu automaattisesti. Pankissa tehdyt maksut kohdistuvat suoraan laskuille, jäljellä on vain tarkistus. Rajapinta Verohallintoon on myös kätevä työkalu, se säästää aikaa kun voin lähettää alv-ilmoituksen parilla klikkauksella.”

 

Luo tili nyt ilmaiseksi ja kokeile!

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.