Katso, miten helpotamme työtäsi

Pankkiyhteydet

Pankkitilin tapahtumat tuodaan automaattisesti SimplBooksiin Aiia-käyttöliittymän kautta. Käyttöönotto onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla. Tilitapahtumat tuodaan ohjelmaan päivittäin automaattisesti ja ohjelma yhdistää maksut suoraan oikeisiin myynti- ja ostolaskuihin. Jos jokin tapahtuma vaatii manuaalista käsittelyä, pääset käsittelemään ne helposti etusivulta. Pankkiyhteyksillä voit halutessasi myös maksaa laskuja suoraan ohjelmasta. Voit kokeilla pankkiyhteyksiä maksutta 3 kuukauden ajan!

Katso hinnasto!

Alv-ilmoituksen lähettäminen suoraan SimplBooksista

Arvonlisäveroilmoituksen (alv) lähettäminen Verohallintoon on erityisen helppoa SimplBooksin avulla. Ohjelman ja verottajan välisen käyttöliittymän aktivoituasi voit lähettää alv-ilmoituksen muutamalla klikkauksella. SimplBooksissa on valmiina kaikki alv-luokat, joiden avulla teet kirjanpitoa ja saat alv-ilmoitukselle kaikki tarpeelliset tiedot.

Kyllä, haluan kokeilla ilmaiseksi!

Lisää varmuutta

Käyttäjän oikeuksien perusteellinen määrittäminen

SimplBooksissa on mahdollista luoda rajoittamaton määrä erilaisia käyttäjäryhmiä yrityksen tarpeiden mukaan. Jotkut ryhmät on jo esiasetettu helpottamaan ohjelmiston käyttöönottoa. Halutessasi voit muuttaa olemassa olevia ryhmiä tai luoda täysin uusia. Käyttäjäoikeuksia voi muokata niin, että esimerkiksi myyntitiimi näkee vain myyntilaskut ja suoritukset. Tilitoimiston yhteiskäytössä vaikkapa raporttien asetusten muuttaminen voisi olla sallittua vain kirjanpitäjälle. PERUS- ja PLUS-paketteihin voi luoda lisäkäyttäjiä hinnaston mukaisesti. TOIMISTO-paketin hintaan sisältyy 3 käyttäjää/yritys.

Käyttäjien toimintohistoria ja tietojen palautus

Jokaisessa käyttöympäristössä on mahdollista nähdä käyttäjien tekemien toimintojen historia. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi silloin kun halutaan tarkistaa, miksi yksi tai toinen tapahtuma on syötetty ohjelmaan tai milloin alv-ilmoitus olikaan lähetetty. Jos sattuu väärinkäsityksiä tai esimerkiksi tietoja poistaa vahingossa, käyttöympäristön aikaisemman tilan palauttaminen onnistuu kaksi viikkoa taaksepäin. Varmuuskopioimme kaikki tiedot kerran vuorokaudessa. Jos tietoja on tarvetta palauttaa, ole vain yhteydessä meihin!

Tietojen muuttaminen ja kauden lukitseminen

SimplBooksissa on helppoa korjata tai poistaa kirjauksia ja muita tapahtumia tarvittaessa. Vaikka asiakirjojen ja kirjausten muuttaminen on helppoa, myös aiempien kausien lukitseminen onnistuu vaivatta. Esimerkiksi kun edellisen kauden tiedot on tarkistettu ja alv-ilmoitus lähetetty, on järkevää lukita kyseinen kausi. Kauden lukitus estää tietojen syöttämisen, muuttamisen ja poistamisen valittuun päivämäärään saakka. Lukittu ajanjakso on kuitenkin helppo avata uudelleen, jos siihen ilmenee tarvetta.

Mukautuu juuri sinulle

Yrittäjälle

Myyntilaskujen tekeminen SimplBooksissa on nopeaa ja helppoa! Saat laadittua koko myyntiketjun asiakirjat halutessasi ohjelmassa, aina tarjouksesta laskuun ja lähetteeseen saakka. Voit lähettää myyntilaskut sähköpostilla suoraan ohjelmasta ilman lisämaksuja tai verkkolaskuna. Ohjelmassa on valmiita myyntilaskupohjia, mutta voit tehdä niitä myös itse ja muokata laskusta haluamasi näköisen. Ohjelma tekee automaattisesti kirjanpidon kirjaukset esimerkiksi myyntilaskuille, ostolaskuille, kululaskuille ja matkalaskuille. Voit tehdä kirjanpitoa itse, tai ulkoistaa sen SimplBooksia käyttävälle tilitoimistolle.

Tilitoimistolle

SimplBooks on luotettava ja kätevä kumppani tilitoimistoille. TOIMISTO-paketin hintaan sisältyy 3 käyttäjää/yritys, ja käyttäjäoikeudet saa määritettyä tarkasti eri toiminnoille. Käyttöönotto onnistuu hetkessä! Esimerkiksi tilikartta, alv-luokat ja raportit on asennettu valmiiksi, mutta niitä voi muokata tarpeen mukaan. Ohjelmasta saa lähetettyä suoraan alv-ilmoituksen sekä arvonlisäveron yhteenvetoilmoituksen. Lisäksi meiltä löytyy verkkolaskutus, PSD2-pankkiyhteydet useiden pankkien kanssa sekä muita integraatioita eri tarpeisiin (esim. kuittisovelluksiin ja verkkokauppoihin).

Näkymät ja ominaisuudet

Olitpa sitten yrittäjä tai kirjanpitäjä, voit muokata ohjelman näkymiä itsellesi sopivaksi. Voit merkitä suosikkitoimintoja, ja piilottaa tarpeettomia kenttiä esimerkiksi laskujen tekemisen näkymässä. Voit käyttää ohjelmasta vain niitä osia mitä tarvitset. MINI-paketti sisältää kirjanpidon kirjaukset ja raportit. PERUS-pakettiin sisältyvät myös laskutus, integraatiot sekä varastonhallinta. PLUS- ja TOIMISTO-paketeissa on mukana myös toistuvien kausilaskujen ominaisuus sekä laskujen massalähetys. Voit itse valita mitä valmiita integraatioita käytät, tai tehdä sellaisen itse API-yhteyden avulla.

Lue lisää eri ominaisuuksista:

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.