Muut ominaisuudet

SimplBooksissa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja ohjelma mukautuu joustavasti monenlaisten käyttäjien tarpeisiin. Voit esimerkiksi määritellä eri käyttäjille eri oikeuksia, laatia laskuja eri valuutoissa, muokata tilikarttaa ja päättää mitä kenttiä on näkyvissä kun laadit myyntilaskuja.

  • Valuuttakurssit ladataan automaattisesti EKP:lta
  • Käyttäjien oikeuksia saa rajattua tarkasti
  • Tilikarttaa ja muita asetuksia saa muokattua vapaasti
  • Ohjelman näkymiä saa muokattua käyttäjäkohtaisesti
  • Käyttöomaisuuden tasapoistot hoituvat automaattisesti

Valuutat

Voit määritellä SimplBooksissa yrityksesi käyttöön eri valuuttoja. Vaihtuvien valuuttojen käyttö on integroitu lähes kaikkiin asiakirjoihin, voit syöttää niillä esimerkiksi myyntilaskuja ja ostolaskuja. Valuuttakurssit suhteessa euroon ladataan automaattisesti Euroopan keskuspankilta. Muussa kuin perusvaluutassa tallennettujen asiakirjojen summat muunnetaan automaattisesti ja kirjataan kirjanpitoon perusvaluutassa. Ohjelma luo myös automaattisesti kirjauksen valuuttakurssimuutoksista aiheutuvista voitoista ja tappioista, kun kirjaat myynti- tai ostolaskua maksetuksi. Voit myös tarvittaessa muuttaa kirjanpidon perusvaluuttaa, joka on oletuksena euro.

Käyttöomaisuus

SimplBooksissa on helppokäyttöinen käyttöomaisuusmoduuli. Voit tallentaa käyttöomaisuutta sekä manuaalisesti että suoraan ostolaskulla. Tasapoistettavan käyttöomaisuuden poistokirjaukset tapahtuvat automaattisesti. Kun on aika myydä käyttöomaisuutta, voit kirjata myynnin käsin tai myyntilaskulla. Ohjelma tekee myyntiin liittyvät kirjaukset automaattisesti. Tasapoistojen asetuksiin voi tehdä myös muutoksia jos poistosuunnitelma muuttuu.

Eri käyttäjien oikeudet

Voit määritellä SimplBooksissa tarkasti eri käyttäjien käyttöoikeuksia tarpeen mukaan juuri teille sopivalla tavalla. Ohjelmassa on oletuksena muutamia yleisiä käyttäjäryhmiä, joihin voit lisätä käyttäjiä. Käyttäjäryhmiä voi muokata ja lisätä myös itse. Oikeuksien muokkaaminen on mahdollista toiminto kerrallaan ja toimintokohtaisia asetuksen tasoja on kolme: katselu, muokkaaminen ja poistaminen. Esimerkki yleisestä käyttöoikeuksien määrittelystä olisi yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa niin, että kirjanpitäjällä on järjestelmänvalvojan oikeudet ja yrittäjä pääsee laatimaan myyntilaskuja sekä katselemaan ostolaskuja ja raportteja.

Asetukset ja näkymät

SimplBooksissa on valmiina kaikki tarvittavat asetukset, eli pääset heti tilin luotuasi laatimaan laskuja ja tekemään kirjanpitoa. Suurin osa asetuksista on kuitenkin vapaasti muokattavissa! Voit esimerkiksi lisätä tilikarttaan tilejä, muokata tilien nimiä, muokata kirjanpidon raportteja ja alv-luokkia. Myös ohjelman näkymissä pääset valitsemaan mitä kenttiä tai sarakkeita on näkyvissä niin laskujen listaus- kuin luontinäkymissä.

Mairi Uiboaed, kirjanpitäjä

”Olen käyttänyt SimplBooksia yli 7 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen. Pienille yrityksille ohjelma on kätevä ja helppokäyttöinen. Pidän SimplBooksia yhtenä markkinoiden parhaista ohjelmista tällä hetkellä erityisesti hinta-laatusuhteen vuoksi. Arvostan eniten sitä, että asiakkaani ja minä kirjanpitäjänä näemme samat tiedot. Lisäksi käyttäjiä on mahdollista luoda tarvittaessa eri oikeuksilla. Kaikki tarvittava löytyy yhdestä ohjelmistosta. Haluan kehua myös käyttäjätukea!”

 

Luo tili ilmaiseksi ja kokeile!

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.