Raportit

Kirjanpidon perusraporttien lisäksi saatavilla on lukuisia muita raportteja perusteellisempaa talouden seurantaa varten. Raporteissa on myynteihin ja ostoihin liittyvien raporttien lisäksi myös esimerkiksi kustannuspaikkoihin ja varastoihin liittyviä raportteja. Lisäksi saat haettua raportit matka- ja kululaskujen tilanteesta ilmoittavan henkilön mukaan jaoteltuna.

  • Voit valita mitä raportteja käytät
  • Lataa raportit talteen tarpeen mukaan (PDF, Excel)
  • Myynti- ja ostoreskontrasta näet laskujen maksutilanteen
  • Myynti- ja ostoraportteja voit hakea eri hakuehdoilla
  • Lisäksi esim. käyttöomaisuus- ja kustannuspaikkaraportit

Myynti- ja ostoraportit

Myyntiraportti antaa kattavan katsauksen yrityksen myyntituloista valitulta ajanjaksolta. Voit hakea raportin koko yrityksen myynnistä, tai vain tietyillä hakuehdoilla. Raportin voi hakea tuotteiden, asiakkaiden, työntekijöiden ja kustannuspaikan mukaan. Raporttiin kerätyt tiedot visualisoidaan selkeästi myös kaavioina, ja tiedot saa ladattua eri tiedostomuodoissa. Vastaavan raportin saa myös ostopuolelta, hakuehtoina tuotteet, toimittajat ja kustannuspaikat.

Reskontrat

Ohjelmassa on selkeät osto- ja myyntireskontrat. Reskontrat ovat kirjanpitoa tekevälle tärkeä työkalu saamisten ja velkojen seurantaan. Yleistä reskontraotetta tarvitaan esimerkiksi taseen saldojen tarkistamiseksi tilikauden lopussa. SimplBooksissa saat tarkasteltua reskontria myös asiakas-/toimittajakohtaisesti tai joltain tietyltä tilikaudesta poikkeavalta ajanjaksolta. Reskontralla näkyvät laskujen lisäksi myös kohdistamattomat suoritukset ja maksut.

Kustannuspaikkaraportit

Mikäli olet lisännyt ohjelmaan kustannuspaikkoja ja käytät niitä laskuilla, saat haettua kattavan kustannuspaikkaraportin. Raportti näyttää kustannuspaikalle kohdistetut laskut ryhmiteltynä asiakkaan/toimittajan mukaan, sekä laskujen maksutilanteen. Raportti myös laskee kustannuspaikan kannattavuutta ja tietoja on kuvattu visuaalisesti kaavioina.

Myyntikateraportti

Jos käytät ohjelman varastolaskentaa ja olet lisännyt myytäviä tuotteita, saat myyntikateraportin avulla hyvän käsityksen tuotteiden katteista. Jos tuotteita on ostettu ja myyty eri hinnoilla, kateraportti laskee keskimääräisen katteen.

Raportit

SimplBooksista saat erilaisia raportteja yrityksen talouden tarkasteluun

Kirjanpito- ja ALV-raportit

Kulu- ja matkalaskuraportit

Myynti- ja ostoreskontra

Kustannuspaikkaraportti

Käyttöomaisuusraportti

Myyntikateraportti

Mairi Uiboaed, kirjanpitäjä

”Olen käyttänyt SimplBooksia yli 7 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen. Pienille yrityksille ohjelma on kätevä ja helppokäyttöinen. Pidän SimplBooksia yhtenä markkinoiden parhaista ohjelmista tällä hetkellä erityisesti hinta-laatusuhteen vuoksi. Arvostan eniten sitä, että asiakkaani ja minä kirjanpitäjänä näemme samat tiedot. Lisäksi käyttäjiä on mahdollista luoda tarvittaessa eri oikeuksilla. Kaikki tarvittava löytyy yhdestä ohjelmistosta. Haluan kehua myös käyttäjätukea!”

 

Luo tili nyt ilmaiseksi ja kokeile!

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.