Share this post

9 syytä, miksi pienyrittäjän kannattaa valita SimplBooks-kirjanpito-ohjelma (0)

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman tavoitteena on tehdä yrityksen kirjanpidosta mahdollisimman helppoa, jotta pienyrittäjät voisivat suorittaa koko kirjanpitonsa kätevämmin ja nopeammin. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti, jotta se pysyisi nykyaikaisena – vuonna 2019 julkaisimme yhteensä 53 ohjelmistopäivitystä, mikä tekee vuotta kohti keskimäärin yhden päivityksen viikossa. Yrittäjillä on muutenkin paljon tekemistä päivittäin, ja joskus heidän on toimittava samanaikaisesti kymmenessä ammatissa. Haluamme auttaa sinua kuluttamaan vähemmän aikaa kirjanpitotoimintaan tarjoamalla erittäin helpon ja käyttäjäystävällisen kirjanpito-ohjelman :)

Helpoin ja kätevin ratkaisu pienyrittäjälle

1. SimplBooks-kirjanpito-ohjelma on erittäin helppo ja kätevä käyttää – helposta hinnoittelusta ja verkkopohjaisesta käytöstä ohjelmiston suunnitteluun ja automaattisiin toimintoihin.

2. Meillä on aina avulias, ystävällinen ja ilmainen asiakastuki, joka auttaa sinua, jos joudut vaikeuksiin käyttäessäsi SimplBooksia. Voit soittaa meille numeroon 0403542445 tai kirjoittaa support@simplbooks.fi.

Jos kuitenkin haluat itse etsiä ratkaisuja, lue käyttöohjeemme.

3. Voit kokeilla SimplBooks-ohjelmaa 30 päivää ilmaiseksi riskittömästi, eikä siitä aiheudu mitään sitovia velvollisuuksia. Testaa, pidätkö siitä. Myös maksullisella jaksolla sopimuksen voi päättää ilman tulevia velvollisuuksia.

4. SimplBookson edullinen: kaikki modulit, rajaton määrä käyttäjiä, ilmainen asiakastuki ja ilmaiset päivitykset kuuluu peruspakettiin. Jonka kuukausihinnaksi tulee vuosilaskutuksella 12,42 € + alv. Tutustu paketteihimme tarkemmin täältä. Meillä ei ole piilokustannuksia – emme laskuta integraatioiden käyttöönotosta, aineiston määrästä, myyntilaskujen lähettämisestä sähköpostilla, aloittamisesta tai irtisanomisesta.

5. Nopea käyttöönotto ja paljon toiminnallisuutta pienyrittäjälle. Ohjelma ohjaa sinut tiliä luodessasi kätevästi tekemään kaikki tarvittavat asetukset. Alkuasetukset vievät vain muutamaa minuuttia. Minkä jälkeen voit vaikka laatia ensimmäisen myyntilaskun ja lähettää sen.

Tarjouksesta laskun tekeminen on nopeaa, ja voit tehdä helposti uuden myös olemassa olevan laskun pohjalta. Voit valita valmiista laskupohjista tai suunnitella itse sopivat. Ohjelmassa on suomalaisista ohjelmista eniten muokattavat laskupohjat.

Osto- ja myyntilaskujen lisääminen on erittäin helppoa – lista antaa nopean ja selkeän kuvan maksetuista ja maksamattomista laskuista. Myyntitilauksista voidaan laatia ennakko- ja myyntilaskut helposti ja automaattisesti, ja ostotilauksista voidaan laatia ostolaskut helposti.

Ohjelmassa on myös varastomoduuli, verkkolaskujen lähettäminen sekä vastaanotto ja koko kirjanpito raporttineen.

Äskettäin ohjelmaan lisättiin integraatiot verkkokauppojen WooCommerce, PrestaShop ja Spopify kanssa. Sen lisäksi meillä on olemassa integraatio Apixin kanssa. Lisätietoa mahdollisuuksistamme löydät täältä.

6. Ohjelmistopäivitykset ovat ilmaisia – emme kysy lisämaksua päivityksistä. Jaamme tietoa päivityksistä ohjelmassa, uutiskirjeessä sekä blogissamme. Voit myös itse ehdottaa meille, jos ohjelmasta mielestäsi puuttuu jotain, mikä on sinulle tärkeää tai mitä pitäisi muuttaa. Rakentava palaute on meille aina erittäin tärkeää :)

7. Jos haluat jakaa tietoja tai tehtäviä eri ihmisten kesken, etuna on, että SimplBooksissa käyttäjien lukumäärä on rajaton. Voit esimerkiksi luoda käyttäjätilit erilaisilla oikeuksilla kirjanpitäjälle ja myyntiosastolle.

8. Täysin verkkopohjainen ohjelma – voit käyttää SimplBooksia kaikkialla, missä on internet. Erittäin kätevä ratkaisu niille, jotka matkustavat paljon tai ovat jatkuvasti menossa. Suurena etuna on myös se, että jos tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi tapahtuu jotain, kaikki tiedot on tallennettu pilveen ja pääset niihin käsiksi milloin tahansa. Sen lisäksi ohjelma ja tiedot on turvallisesti suojattu ja varmuuskopioitu.

9. SimplBooksia käyttää aktiivisesti jo yli 10 000 käyttäjää.

Kokeile ensin DEMO-versiotamme täällä tai luo tili ja kokeile heti 30 päivän ilmaista kokeilujaksoa täältä. Jos sinulla on kysymyksiä, soita tai kirjoita meille!

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.