Share this post

SimplBooksin päivitys – nopeammat kirjaukset (0)

Olemme tehneet lukuisia parannuksia kirjausten tekemisen nopeuttamiseksi.

Lisäsimme arvonlisäveroautomaation myös varaston ja kaluston tileille. Nyt käyttäjän ei tarvitse lisätä erillistä arvonlisäveron riviä manuaalisesti, silloin kun hän tekee kirjauksen kyseisille tileille. Automaatio luo arvonlisäveron tilin automaattisesti.

Nyt ohjelma luo uuden rivin automaattisesti, jos kirjaus ei ole tasapainossa. Uusi rivi ilmestyy automaattisesti, jos kirjauksen debet- ja kredit-puolella on eroa. Tästä syystä käyttäjän ei tarvitse napauttaa painiketta ”Lisää uusi rivi” ,vaan hän voi liikkua suoraan toiseen kenttään painaamalla Tap-näppäintä eli tabulaattoria. Toinen vaihtoehto on napauttaa hiirellä mihin tahansa alueelle kirjausnäkymässä ja ohjelma luo automaattisesti kirjauksen tasapainottavan rivin.

Teimme myös pieniä parannuksia lukujen lisäämisessä kirjaukselle.

Lähitulevaisuudessa lisämme ohjelmaan pikanäppäinyhdistelmät. Silloin kirjausten tekeminen nopeutuu entisestään. Pikanäkkäimet sisältää muunmuossa ydistelmän aloittaa uuden kirjauksen tekeminen vaikka käyttäjä olisi vielä myyntilaskujen luettelossa. Silloin käyttäjä voi myös luoda kirjausrivejä edellisen rivin tietojen perusteella ja luoda uusia rivejä kirjauksille painamalla näppäinyhdistelmää.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.