Share this post

SimplBooksin päivitys – kululaskut (0)

Lisäsimme ohjelmaan kululaskujen ominaisuuden. Kululaskut on hyvä tapa lisätä ohjelmaan esimerkiksi kuitteja, jotka on peräisin ostoista yrittäjän tai työntekijän pankkikortilla.

Tulevaisuudessa lisäämme ohjelmaan myös E-tasku integraation. Silloin E-taskun kuiteista voi luoda SimplBooksiin kululaskun.

Mitä? Miksi? Kenelle?

Kululaskuja käytetään, kun esimerkiksi yrityksen omistaja, hallituksen jäsen tai työntekijä tekee ostoja yrityksen puolesta ja maksaa kulut omilla rahoilla. Maksuväline voi olla esimerkiksi hallituksen jäsenen henkilökohtainen pankkikortti tai käteinen. Tämän kaltaisissa tapauksissa kuitit on helpoin lisätä ohjelmaan kululaskuna ja maksaa kululasku yrityksen tililtä tai kassasta. Maksun saaja, eli kuluja ilmoittava henkilö voi olla kuka tahansa.

Yleensä ilmoittavan henkilön kaikki kuukauden kulut lisätään samalle kululaskulle kuukauden viimeiselle päivälle. Kululaskulle voi lisätä jokaiselle kuitille oman rivin ja jokaiselle riville liitteeksi kuitin ostotapahtumasta. Rivejä tulee enemmän, jos samalla kuitilla on montaa arvonlisäverokantaa.

Mikäli tarvitset apua kululaskun tekemisessä, ota rohkeasti yhteyttä tukeemme, joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Aikaisemmin kaikki kuitit on lisätty SimplBooksiin joko kirjanpidon kirjauksena tai ostolaskuna. Jos kulujen alkuperäinen maksuväline ei ole yrityksen raha, on kululaskun tekeminen kuitenkin selkeämpi ja helpompi tapa. Huomioi, että sinun ei tarvitse täyttää kaikkia kululaskun kenttiä ja ohjelma täyttää osan kentistä myös automaattisesti.

Onko siinä kaikki?

Lisäämme kuukauden aikana kululaskuille vielä erillisen raportin. Pian lisäämme ohjelmaan myös E-tasku integraation, jolloin voit luoda kululaskuja myös E-taskun kuiteista.

Toivomme sinulle lämmintä ja aurinkoista kevättä!


SimplBooks-tiimi

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.