Myynti- ja ostolaskut

Ensimmäisen myyntilaskun laatiminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin. SimplBooksissa saat tehtyä koko myyntiprosessiin tarvittavat asiakirjat, kuten tarjoukset, tilaukset, ennakkolaskut, myyntilaskut ja lähetteet. Voit vapaasti käyttää vain itsellesi tarpeellisia toimintoja, kuten tarjouksia ja myyntilaskuja. Ostopuolella ohjelmasta löytyvät tilaukset, ostolaskut ja erilaiset kuluraportit. Verkkolaskutuksen avulla voit sekä vastaanottaa että lähettää laskuja verkkolaskuina suoraan ohjelmassa.

  • Lähetä laskut sähköpostilla tai verkkolaskuna
  • Vastaanota verkkolaskuja tai tallenna laskut käsin
  • Merkitse laskut maksetuksi pankkiyhteyksien avulla
  • Muokkaa erilaisia myyntilaskupohjia (PDF)
  • Luo automaattisesti toistuvia laskuja (PLUS-paketissa)

Verkkolaskut

SimplBooksissa voit helposti lähettää tai vastaanottaa verkkolaskuja suoraan ohjelmassa. Verkkolaskutuksen käyttöönotto tapahtuu hetkessä, eikä siitä koidu mitään aloituskuluja tai kiinteitä kuluja. Verkkolaskuista laskutetaan käytön mukaan kappalehinnalla. Voit halutessasi asettaa ohjelman käsittelemään ja tallentamaan saapuvat verkkolaskut automaattisesti. Verkkolaskuoperaattorimme on Apix.

Pankkiyhteydet

Pankkiyhteyksien avulla seuraat myyntilaskuista saatavia maksuja helpommin ja maksutilanne pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit myös maksaa laskuja muutamalla napsautuksella suoraan ohjelmasta. Pankkitilin saldo näkyy SimplBooksin etusivulla ja tilitapahtumat tulevat ohjelmaan kerran päivässä. Jos ohjelmasta löytyy tilitapahtumalle lasku, se yhdistetään siihen suoraan. Pankkiyhteyksistä veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Muokattavat laskupohjat

Voit muokata yrityksesi asiakirjapohjat toiveidesi mukaisiksi niin myyntilaskuille, myyntitilauksille kuin tarjouksillekin. Voit määrittää, mitä tietoja laskun riveillä näytetään, missä kohdassa ja mitä yleisiä laskun tietoja näytetään ja esimerkiksi miltä laskun alatunniste näyttää. Voit käyttää laskuilla brändisi mukaisia värejä ja lisätä logon haluamaasi kohtaan. Voit halutessasi luoda useita erilaisia asiakirjapohjia kullekin asiakirjatyypille, esimerkiksi eri kielisinä.

Toistuvat laskut

SimplBooksilla voit laatia helposti säännöllisesti toistuvia laskuja asiakkaillesi. Laadittuasi asiakkaalle laskun, voit luoda sen pohjalta säännöt tulevien automaattisten toistuvien laskujen luomiseen ja lähettämiseen. Valitset vain miten usein, miltä ajanjaksolta ja mihin asti toistuvia laskuja luodaan. Voit myös määrittää toistuvat laskut automaattisesti lähetettäväksi, joko verkkolaskuna tai sähköpostilla.

Mairi Uiboaed, kirjanpitäjä

”Olen käyttänyt SimplBooksia yli 7 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen. Pienille yrityksille ohjelma on kätevä ja helppokäyttöinen. Pidän SimplBooksia yhtenä markkinoiden parhaista ohjelmista tällä hetkellä erityisesti hinta-laatusuhteen vuoksi. Arvostan eniten sitä, että asiakkaani ja minä kirjanpitäjänä näemme samat tiedot. Lisäksi käyttäjiä on mahdollista luoda tarvittaessa eri oikeuksilla. Kaikki tarvittava löytyy yhdestä ohjelmistosta. Haluan kehua myös käyttäjätukea!”

 

Luo tili nyt ilmaiseksi ja kokeile!

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.