Share this post

10 syytä miksi valita SimplBooks kirjanpito-ohjelma (0)

SimplBooks kirjanpito-ohjelma on suunniteltu tekemään kirjanpidon hoitamisesta mahdollisimman helppoa, jotta kirjanpidon tekeminen onnistuisi kätevästi ja nopeasti jokaiselta. SimplBooks on täysin verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma ja se on tarpeeksi tehokas kirjanpitäjälle ja samalla myös tarpeeksi mutkaton pienyrittäjälle. 

1. Ilmainen käyttäjätuki

Meillä käyttäjätuki on aina valmiina auttamaan sinua, jos jäät jumiin SimplBooksin kanssa. Voit soittaa meille arkisin klo 9-15 numeroon 040 024 0458 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen support@simplbooks.fi. Jos taas haluat löytää ratkaisuja itse, voit tutustua laajaan tukiympäristöömme.

2. Asiakirjoista omannäköiset

Ohjelmassamme pystyt muokkaamaan myyntilaskujen ja tarjouksien ulkoasun täysin vapaasti. Voit valita eri fontteja ja muuttaa fontin kokoa ja väriä. Voit myös muokata asiakirjojen taustavärejä ja lisätä kuvia. Esim. yrityksen logo laskussa tai yrityksen väriin sopiva tarjouslomake antaa vaikuttavan ensivaikutelman.

3. Ilmaiset ohjelmistopäivitykset

Päivitämme ja kehitämme SimplBooks kirjanpito-ohjelmaa jatkuvasti, jotta ohjelman käyttö olisi entistä helpompaa ja nopeampaa asiakkaillemme. Teemme päivityksiä on noin 50 vuodessa – eli melkein yhden päivityksen joka viikko! Tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni toiminto automatisoitua, jotta manuaalisten tietojen syöttäminen saataisiin minimiin.

4. Automaattiset poistokirjaukset

SimplBooks kirjanpito-ohjelmassa voit käyttää automaattista käyttöomaisuuslaskentaa, jolloin ohjelma laskee poistot puolestasi kuukausittain. Kun poistot tehdään kuukausittain, näyttää tuloslaskelma realistisempaa tulosta.

5. Useita käyttäjiä

Yritykselle voi määrittää useita eri käyttäjiä ja jokaiselle käyttäjälle voi määritellä eri oikeuksia. Esimerkiksi pääkäyttäjä voi määrittää, että osto-puolella voidaan käsitellä vain ostolaskuja, mutta pääsyä muualle tietoihin ei ole. Myös kirjanpitäjän ja yrittäjän yhteistyö helpottuu, kun molemmat pääsevät käsiksi yrityksen kirjanpitoon. 

6. Turvallinen verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma

SimplBooks toimii täysin verkossa eli voit käyttää ohjelmaa missä tahansa, millä laitteella tahansa, kunhan sinulla on vain pääsy internettiin. Käytämme turvallista HTTPS-palvelinyhteyttä (samanlaista kuin pankitkin) ja kaikki tiedot varmuuskopioidaan 24 tunnin välein, joten kaikki ohjelmaan syötetyt tiedot ovat varmasti turvassa ja tallessa.

7. Paljon toimintoja yhdellä pakettihinnalla

Kiinteällä kuukausihinnalla saat kirjanpidon lisäksi käyttöösi kaikki SimplBooksin moduulit. Myyntilaskut, ostolaskut, matka- ja kululaskut, tarjoukset, ennakkolaskut, varastokirjanpidon, asiakasrekisterin ja monta muuta! Myös myyntilaskujen lähettäminen sähköpostitse on täysin ilmaista. Eikä aloittaminen tai lopettaminenkaan maksa mitään.

8. Käytä usealla eri kielellä

Voit käyttää ohjelmaamme suomeksi, ruotsiksi, viroksi, venäjäksi tai englanniksi ja myös käyttäjätukemme palvelee sinua melkein yhtä laajalla kielitaidolla. Käyttäjätuesta saat apuja suomen lisäksi myös viroksi, venäjäksi ja englanniksi.

9. Integraatiot

SimplBooks kirjanpito-ohjelman useat eri integraatiot nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä. Voit halutessasi ottaa pankkiyhteydet käyttöön, kytkeä verkkolaskutuksen päälle, yhdistää verkkokauppasi (WooCommerce, PrestaShop, Shopify) SimplBooksiin, lähettää ALV-ilmoituksen verottajalle suoraan ohjelmasta tai ladata kuitteja eTaskusta ohjelmaamme.

10. Valuutat ja kurssit

Eri valuuttojen käyttö esim. myyntilaskuilla onnistuu SimplBooksissa kätevästi. Sinun tarvitsee vain aktivoida ohjelmassa eri valuuttoja käyttöön ja ohjelman laskee kurssit automaattisesti. SimplBooks hakee automaattisesti käyttö hetkellä voimassa olevan keskuspankin asettaman kurssin.

Jos nämä 10 syytä eivät vielä vakuuttaneet sinua, niin kokeile SimplBooks kirjanpito-ohjelman DEMO-versiota täältä tai luo tili ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi täältä. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, niin soita tai laita meille viestiä. 

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.