Tarjoukset ja tilaukset

Tarjoukset ja tilaukset ovat osa SimplBooksin myynti- ja ostoprosesseja. Myyntipuolella voi tehdä sekä tarjouksia että myyntitilauksia. Voit muokata kyseisten asiakirjojen PDF-pohjia toiveidesi mukaiseksi. Tarjouksista ja tilauksista voidaan luoda ennakkolasku tai lopullinen myyntilasku muutamalla klikkauksella. Ostopuolella on myös mahdollista luoda tilauksia, jotka voi lähettää toimittajille sähköpostitse ja joiden perusteella voidaan laatia helposti lopullinen ostolasku.

  • Luo tarjouksia ja tilauksia tarpeen mukaan
  • Lähetä ne sähköpostilla helposti suoraan ohjelmasta
  • Tarjoukset jäävät talteen ohjelmaan asiakaskohtaisesti
  • Tarjouksista ja tilauksista on helppoa laatia lasku

Tarjouksesta myyntilaskuksi

Tarjouksista ja itse asiassa myös tilauksista voidaan milloin tahansa laatia helposti myyntilaskuja. Tarjoukselle määritetään voimassaoloaika, minkä jälkeen se jää listaan hävittynä tarjouksena ellei siitä ole luotu myyntilaskua. Ennen myyntilaskun tallentamista voit tietysti vielä tarkistaa ja muuttaa kaikkia tietoja tarvittaessa, ja esimerkiksi lisätä laskulle rivejä.

Ostotilaukset

Ohjelmassa on helppo laatia ostotilauksia. Ne voidaan lähettää saateviestin kera sähköpostilla. Ostotilauksesta saa luotua helposti ostolaskun kirjanpitoa varten ohjelmaan, ennen sen tallentamista tietoja saa tarvittaessa muutettua. Tilauksiin liittyvät ostolaskut voi toki myös vastaanottaa verkkolaskuna tai tallentaa muuten ohjelmaan.

Marko Lepik, EQversity.com

”Suurin positiivinen yllätys on SimplBooksin asiakaspalvelun taso ja perusteellisuus. Teen ja lähetän pääasiassa myyntilaskuja, tuon automaattisesti tiliotteet, yhdistän ne ostolaskuihin ja käytän mahdollisuutta lähettää alv-ilmoitukset yhdellä napsautuksella. Toimivat integraatiot ovat yksi SimplBooksin parhaista erottautumistekijöistä.”

 

Luo tili nyt ilmaiseksi ja kokeile!

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.