Asiakas- ja toimittajarekisteri

Ohjelmassa on helposti hallittava asiakkaiden ja toimittajien rekisteri, jossa on laajat haku- ja suodatusvaihtoehdot. Suomessa rekisteröityjen asiakkaiden yhteystiedot saa ladattua näppärästi YTJ-rekisteristä. Voit lisätä asiakkaille rajoittamattoman määrä toimitusosoitteita ja yhteystietoja laskujen laatimista varten. Saat lisäksi määritettyä asiakas- tai toimittajakohtaisesti esimerkiksi maksuajan, kirjanpidon tilit tai alv-kannan.

  • Yritysten tiedot saa ladattua suoraan YTJ-rekisteristä
  • Useita eri asetuksia asiakas- ja toimittajakohtaisesti
  • Automaattiset muistiot lähetetyistä laskuista
  • Useita toimitusosoitteita ja yhteyshenkilöitä asiakkaille

Tiedot yritysrekisteristä

Kun laadit liikekumppanille ensimmäistä myynti- tai ostolaskua, SimplBooks lataa suomalaisen yrityksen tiedot automaattisesti suoraan YTJ:n yritysrekisteristä. Itse asiassa myös osittainen nimi riittää, ja järjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisia osumia. Myös jo aiemmin syötettyjen liikekumppaneiden tietoja on mahdollista päivittää yhtä helposti.

Toimitusosoitteet

Voit lisätä rajattoman määrän toimitusosoitteita jokaiselle asiakkaalle tarpeen mukaan. Toimitusosoite voidaan näyttää esimerkiksi myyntilaskun PDF-tiedostossa.

Mairi Uiboaed, kirjanpitäjä

”Olen käyttänyt SimplBooksia yli 7 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen. Pienille yrityksille ohjelma on kätevä ja helppokäyttöinen. Pidän SimplBooksia yhtenä markkinoiden parhaista ohjelmista tällä hetkellä erityisesti hinta-laatusuhteen vuoksi. Arvostan eniten sitä, että asiakkaani ja minä kirjanpitäjänä näemme samat tiedot. Lisäksi käyttäjiä on mahdollista luoda tarvittaessa eri oikeuksilla. Kaikki tarvittava löytyy yhdestä ohjelmistosta. Haluan kehua myös käyttäjätukea!”

 

Luo tili nyt ilmaiseksi ja kokeile!

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.