Share this post

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – arvonlisäverolliset hinnat (0)

Olemme iloisia, että saimme kirjanpito-ohjelmaan meiltä paljon kysytyn ominaisuuden! Nyt on SimplBooksissa mahdollisuus laatia laskuja ja tarjouksia arvonlisäverollisen summan perusteella.

Tämä on sinulle hyödyllinen päivitys, jos myyt hyödykkeitä yksityishenkilöille ja haluat, että hinta olisi tarkka summa arvonlisäveroineen. Nyt voit lisätä laskuille ja tarjouksille myös arvonlisäverollisia tuoterivejä ja ohjelma laskee silloin arvonlisäveron tuotteen loppuhinnasta. Jossain tapauksissa ohjelma luo laskulle laskurivien alas myös lisäkentän pyöristystä varten. Pyöristyksen summan ohjelma kirjaa kirjanpidossa tilille pyöristyserot.

Voit valita lasketaanko laskurivin arvonlisävero arvonlisäverollisen tai arvonlisäverottoman menetelmän perusteella. Ympäristöasetuksissa voit myös määrittää kumpi menetelmä on oletuksena aktiivinen uudella laskulla tai tarjouksella.

Niin kuin aina, teemme taloushallinnon-ohjelmaan myös tämän päivityksen yhteydessä pienempiä parannuksia ja täydennyksiä.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.