Suomen 10 parasta kasvuyritystä

Suomen 10 parasta kasvuyritystä

23. lokakuutan 2016, 18:10 in Liiketoiminta
0 Kommentia

Suomessa on monia kansainvälisesti tunnettuja kasvuyrityksiä ja lisää tulee jatkuvasti. Listamme tänne näistä 10 parasta.

Lista on luotu sivuston ”Startupranking” tietojen perusteella. Sivusto on laittanut kasvuyritykset järjestykseen positiivisen medianäkyvyyden perusteella. Mitä enemmän yrityksestä puhutaan mediassa ja mitä enemmän aktiivisia seuraajia yrityksellä on sitä korkeammalla se on  listassa.

  1. Tinkercad perustettu vuonna 2010. Tinkercad on verkkopohjainen design työkalu, jonka avulla käyttäjä voi luoda 3D tulostettavia esineita, kuten esimerkikis leluja tai työkaluja .
  2. Localbitcoins – perustettu vuonna 2013. Yritys on luonut markkinan verkkoon, jossa käyttäjät käyvät kauppaa bitcoineilla. Ympäristössä on mahdollista vaihta bitcoineja myös rahaan tai verkkomaksuihin.
  3. Supercell – perustettu vuonna 2010. Firma tuottaa mobiilipelejä.
  4. MariaDB – perustettu vuonna 2010. Ohjelmistotalo, joka luo ja kehittää avoimen lähdekoodin tietokantoja.
  5. ThingLink – perustettu vuonna 2010. Yritys tuottaa palveluita jonka avulla käyttäjät voivat lisätä sosiaalisia linkkejä kuville.
  6. DealDash – perustettu vuonna 2009. DealDash on verkkomarkkina, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa pientavaroilla.
  7. Jolla – perustettu vuonna 2011. Yritys valmistaa matkapuhelimia ja ohjelmistoja.
  8. Sportstracker – perustettu vuonna 2004. Sportstracker on mobiilisovellus ja verkkosivu, minkä avulla käyttäjä voi mitata omia urheilusuorituksia.
  9. Paytrail – perustettu vuonna 2007. Verkkomaksu-ratkaisuja valmistava yritys.
  10. Kiosked – perustettu vuonna 2010. Yritys on luonut ratkaisun, joka tuottaa verkkosisällöstä mainoksia.

 

 

 

Tags:

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti