Puhelinnumeron lisääminen SimplBooksiin

Puhelinnumeron lisääminen SimplBooksiin

17. tammikuutan 2022, 14:02 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Kehittääksemme palveluamme ja asiakastukea, olemme lisänneet kohtaan ”Yrityksen profiili” mahdollisuuden lisätä puhelinnumeron. Toivoisimme että käyt asetuksissa lisäämässä yrityksenne numeron. Tavoitteena on että pystymme monipuolisemmin hoitamaan mahdollisia tukitilanteita ja informoimaan teitä mahdollisissa akuuteissa tilanteissa.

Pääset lisäämään numeron ohjelmassa kohdassa ”Minun profiili – Laskutus > Hallitse laskutusta”

Puhelinnumeroita ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, emmekä lähettele mainoksia / soittele turhaan. Numeroilla halutaan ensisijaisesti turvata asiakkaan etuja ja varmistaa mahdollisimman hyvän ja luotettavan palvelun tarjoaminen. Informointi tapahtuu jatkossakin ensisijaisesti asiakaskirjeillä.

Milla Mäklin

milla@simplbooks.fi
Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti