Share this post

SimplBooksin päivitys – arkisto postilaatikkoon (0)

Lisäsimme postilaatikkoon arkiston. Nyt asiakkaat voivat lähettää aineistoa kuten esimerkiksi ostolaskujen kopioita ja kuitteja suoraan SimplBooksiin. Lähetetty aineisto jää SimplBooksiin talteen ja siitä voi luoda ostolaskun ohjelmaan. Päivitimme myös postilaatikon näkymää.

Arkisto on ilmainen ominaisuus SimplBooks kirjanpito-ohjelman käyttäjille.


Miten arkisto toimii?

Jokaisella yrityksellä on oma sähköpostiosoite SimplBooksissa. Siihen sähköpostiosoitteeseen voi esimerkiksi yrittäjä lähettää ostolaskujen pdf-tiedostoja omasta sähköpostista.

Lähetetty tiedosto ilmestyy ohjelmaan uutena viestinä. Se jää SimplBooksiin talteen ja siitä voi luoda ostolaskun ohjelmaan. Ohjelma lisää tiedoston luodun ostolaskun liitteeksi.

Huomioi, että jos lähetät kuitteja ohjelmaan ja teet näistä laskun voit kirjoittaa ostolaskun toimittajakenttään ”Yksityishenkilö”, silloin sinun ei tarvitse täyttää toimittajan osoitetietoja.

Voit myös lähettää ohjelmaan montaa laskua tai kuittia samalla sähköpostilla ja luoda jokaisesta erillisen laskun.

Mitä muuta päivitimme postilaatikossa?

Selkeytimme yleistä postilaatikon näkymää. Lisäsimme myös mahdollisuuden hakea ja suodattaa viestejä. Näet esimerkiksi koko arkiston sisällön valitsemalla viestin lajiksi ”sähköposti”.

Lähetämme tulevaisuudessa ohjelmaan myös erilaisia ilmoituksia. Ilmoitamme siihen esimerkiksi, jos verkkolasku ei ole mennyt perille tai jos maksu on jäänyt verkkopankissa virhetilaan.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.