SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen

14. maaliskuutan 2018, 15:14 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

SimplBooks-taloushallinnon ohjelmisto sai kauan odotetun päivityksen. Lisäsimme ohjelmaan verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen mahdollisuuden.

Myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuna helpottaa vastaanottajaa, koska hän saa laskun suoraan omaan taloushallinnon ohjelmaan.

Suosittelemme myös ostolaskujen vastaanottamista SimplBooksiin verkkolaskuina, koska silloin manuaalinen työ ja virheiden mahdollisuus vähentyvät. Verkkolaskujen lisäksi SimplBooksin käyttäjä saa ohjelmaan sähköisenä myös sähköpostilla ja paperisena lähetetyt laskut. Tämä on hyvä ominaisuus toimittajille, jotka eivät pystyy lähettämän laskuja verkkolaskuna.

SimplBooksin verkkolaskuoperaattorina toimii Apix. Valitsimme Apixin yhteistyökumppaniksi, koska he käyttävät automaattireititystä, ja se helpottaa SimplBooksin asiakkaiden toimintaa. Automaattireititys tarkoittaa, että Apix valitsee parhaan laskun lähetystavan vastaanottajan Y-tunnuksen perusteella. SimplBooks-kirjapito-ohjelman käyttäjän ei tarvitse tietää vastaanottajan verkkolaskuosoitetta, pelkkä Y-tunnuksen tietäminen riittää. Apix tarkistaa itse, onko vastaanottajalla verkkolaskuosoite käytössä. Silloin kun käyttäjä lähettää laskun verkkolaskuna ja vastaanottajalla ei ole verkkolaskuosoitetta käytössä, Apix lähettää laskun paperisena asiakkaalle. Lähettäjän ei tarvitse miettiä laskun toimitustapaa, eikä verkkolaskuosoitetta – riittää että hän lähettää laskut SimplBooksista Apixiin ja Apix toimittaa laskut perille.

Verkkolaskut on hinnoiteltu SimplBooksin hinnaston mukaan. Palvelun aktivointi on täysin ilmaista ja maksat vain lähetetyistä sekä vastaanotetuista verkkolaskuista. Myyntilaskujen lähettäminen sähköpostilla on edelleen ilmaista.

Katso käyttöohjeista, miten verkkolaskutus toimii SimplBooksissa

 

Tänä vuonna SimplBooksiin tulee paljon päivityksiä ja olemme erittäin kiitollisia kaikille käyttäjille, jotka ovat antaneet palautetta ohjelman käytöstä!

Ole rohkeasti yhteydessä, jos näet, että voisimme tehdä jotain paremmin tai jos olemme jossakin erityisesti onnistuneet!

 

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti