Share this post

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitykset keväällä 2017 (0)

Kevällä (3-6.2017) olemme kehittäneet SimplBooks-kirjanpito-ohjelmaa paljon. Paransimme ohjelman vanhoja toiminnallisuuksia ja lisäsimme myös kokonaan uusia ominaisuuksia.

SimplBooksiin on lisätty kustannuspaikkalaskenta (projektilaskenta), jonka avulla ohjelman käyttäjä voi luokitella kulut ja tulot eri kustannuspaikoille. Käyttäjä voi perustaa eri kustannuspaikat esimerkiksi eri rakennusprojekteille, it-projekteille tai toimialoille. Ohjelmaan lisääntyi myös kustannuspaikkaraportti, joka antaa yrittäjälle tiedon esimerkiksi siitä millaiset projektit ovat kannattavampia verrattuna muihin. Kustannuspaikkalaskenta on oltava yrityksellä käytössä myös silloin kun se käyttää TEKES-rahoitusta.  Kustannuspaikkalaskennasta voit lukeaa lisää käyttöohjeesta ”kustannuspaikkalaskennan käyttäminen” .

Lisäsimme kirjanpito-ohjelmaan ominaisuuden – oletuskirjaukset. Käyttäjä voi luoda kirjauspohjat eniten käytetyille muistiotositteille (kirjauksille), kuten esimerkiksi palkkakirjauksille tai verotilitapahtumille ja nopeuttaa sillä tavalla työtä. Oletuskirjausten käyttämisestä ohjelmassa voi lukea käyttöohjeesta ”oletuskirjaukset”. Nyt voi lisätä myös muistiotositteille liitteitä. Se tarkoittaa, että koko tositeaineiston voi säilyttää ohjelmassa nyt sähköisesti.

SimplBooksiin lisääntyi kaksi uutta raporttia – päiväkirja ja ostoraportti. Päiväkirja esittää kirjanpitotapahtumat aikajärjestyksessä. Ostoraportilta käyttäjä näkee ostot tuotteittain, toimittajittain tai kustannuspaikoittain. Voit katsoa myös käyttöohjeen ”ostotraportti”.

Kevään aikana on järjestelmään tehty myös kymmeniä pienempiä parannuksia, lisäsimme esimerkiksi mahdollisuuden katsoa tositetta suoraan kirjausten listasta yhdellä klikkauksella.

Olemme erittäin kiitollisia kaikille käyttäjille, jotka ovat antaneet palautetta ohjelman käytöstä! Rohkaisemme myös kaikkia muita asiakkaita antamaan kaikenlaista palautetta ohjelmasta, kehitämme SimplBooks-kirjanpito-ohjelmaa jatkuvasti ja se onnistuu parhaiten asiakkaidemme avulla. Ole rohkeasti yhteydessä jos näet että voisimme tehdä jotain paremmin tai, jos olemme jossakin erityisesti onnistuneet! Lupamme olla yhdeydessä jokaisen palautteen antaneeseen käyttäjään ja kertoa kehittämisehdotuksen antaneille ainakin siitä, onko ehdotus mahdollista toteuttaa ja milloin se voisi johtua.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.