Share this post

Asiakaskysely – SimplBooksin ulkoasun päivitys (0)

Olemme päivittämässä SimplBooksin ulkoasua. Ohjelman moderni ja helppo ulkoasu on meille tärkeä. Uudella ulkoasulla saamme helpotettua muun muassa mobiilinäkymää. Teemme päivityksen noin vuoden sisällä vaiheittain. Haluamme kuulla nyt sinun mielipiteesi uudesta ulkoasusta jo tässä erittäin varhaisessa päivityksen vaiheessa.

Kerro oma mielipiteesi ja voita vuosi ilmaista SimplBooksin käyttöä! Vastaa kyselyyn helmikuun loppuun mennessä ja osallistut arvontaan. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Testaa uutta ulkoasua ja kerro oma mielipiteesi

  1. Kirjaudu SimplBooksin demoon käyttäjätunnuksella demo@simplbooks.fi ja salasanalla admin2 .
  2. Kirjautumisen jälkeen avaa tästä (linkki poistettu kyselyn jälkeen) uuden ulkoasun mukainen myyntilaskun luonti näkymä. Sama kuin kuvassa ylhäällä.
  3. Täytä uuden myyntilaskun tiedot, mutta älä tallenna!
  4. Täytä kyselylomake. Kyselyyn vastamiseen menee noin 5 min. Kysely on päättynyt 28.2.2021.
  5. Kirjaudu ulos ohjelmasta tai sulje välilehti.

Jos poistut vahingossa myyntilaskun tekemisen näkymästä pääset tästä takaisin näkymään, kunnes olet kirjautunut demo ympäristöön.

Huom! Tämä on vasta ensimmäinen kokeiluversio uudesta näkymästä ja lopputulos tulee olemaan todennäköisesti hyvin erilainen. Sinun palautteesi on meille kuitenkin erittäin arvokas ja haluamme ottaa sen huomioon jo tässä vaiheessa kehitystyötä.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.