Share this post

SimplBooksin päivitys – ALV ilmoitus hetkessä verottajalle (0)

Mahtavaa! Nyt voit lähettää SimplBooksin käyttäjänä arvonlisäveroilmoituksen ohjelmasta verottajalle napin painalluksella!

Sinun ei tarvitse siis kirjautua enää OmaVeroon alv-ilmoituksen täyttämistä ja lähettämistä varten, vaan ilmoituksen lähettäminen ohjelmasta hoituu hetkessä. Painat vain nappia ja kaikki SimplBooksin arvonlisäverolaskelmalla olevat tiedot siirtyy verottajalle.

Olemme yksi ensimmäisiä ohjelmistotaloja Suomessa, joka teki verottajan kanssa alv-integraation käyttämällä heidän uusimpaa ohjelmistorajapintaa.

Ennen, kun voit lähettää ensimmäisen arvonlisäveroilmoituksen, sinun on haettava Verottajan sivulta varmenne, jolla saat aktivoitua integraation verottajan ja SimplBooksin välillä ja saat ilmoituksen lähettämisen käyttöön.

Integraation aktivointiprosessi vie noin 5 minuuttia. Voit sen tehdä SimplBookissa kohdasta ”ASETUKSET/ Integraatiot/ ALV-integraatio > Aktivoi.” Olemme kirjoittaneet varmenteen hakemisesta ja integraation aktivoinnista käyttöohjeen.

Kaikkien arvonlisäverovelvollisten kannattaa ottaa tämä ominaisuus käyttöön, koska se nopeuttaa arvonlisäveroilmoituksen tekemistä huomattavasti.

Sen jälkeen, kun olet ottanut ominaisuuden käyttöön, voit lähettää ohjelmasta myös EU-myyntien yhteenvetoilmoituksen.

Lähetetyn ilmoituksen tiedot näkyy OmaVerossa vasta seuraavana arkipäivänä. Mutta älä huolestu, sinun ei tarvitse lähettää ilmoitusta ohjelmasta aikaisemmin kuin mitä tekisit sen OmaVerossa. Ilmoituksen lähettämisen hetkeksi verottaja katsoo sen hetken, kun painat SimplBooksissa ilmoituksen lähetysnappia.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.