Share this post

Aloitetaan bloggaamisella (0)

Tervetuloa lukemaan SimplBooks Suomen blogia. Tänne kirjoitetaan hyödyllisiä ja mielenkiintoisia postauksia kirjanpidosta ja liiketoiminnasta. Blogissa käydään lyhyesti läpi SimplBooks kirjanpito-ohjelman päivityksiä.

Blogi on tarkoitettu yrittäjille ja johtajille sekä kirjanpitäjille ja toimistotyöntekijöille. Sivulla kirjoitetaan yleisesti kirjanpidosta ja otetaan kantaa myös tarkempiin aihealueisiin. Tässä tehdään testejä, postataan kuvia, videoita, huumoria ja uutisia.

Blogin tarkoitus on tarjoa sinulle mahdollisimman hyödyllistä ja tärkeää tietoa, näin ollen kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta. Kerro meille aiheista, joista itse haluaisit lukea.

Mukavaa lukemista!
SimplBooks tiimi

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.