Share this post

SimplBooksin uusi käyttöliittymä (0)

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että siirryimme tänään lopullisesti SimplBooksin uuteen käyttöliittymään!

Tämä tarkoittaa, että vanhaa käyttöliittymää ei saa enää vaihdettua päälle. Mahdollisuus siirtyä uuden ja vanhan käyttöliittymän välillä oli tarkoitettu tilapäiseksi helpotukseksi, jotta käyttäjämme saivat aikaa tottua uuteen käyttöliittymään. Tämä mahdollisti myös tarvittavien asioiden hoitamisen vanhan käyttöliittymän kautta, kun uusi käyttöliittymä oli vielä kehitys- ja testausvaiheessa.

 

Uuteen käyttöliittymään siirtyminen ei tarkoita, että työmme sen parissa olisi päättynyt. Uudessa käyttöliittymässä on vielä paljon hienosäätöä tehtävänä, esimerkiksi mobiilinäkymien osalta sekä yleisiä muutoksia eri näkymien ulkoasuun ja elementtien sijoitteluun. Emme halunneet tehdä kaikkia muutoksia uuteen käyttöliittymään ennen kuin vanha kytkettiin lopullisesti pois päältä, koska se olisi vaatinut paljon kaksinkertaista työtä ja tuonut mukanaan isompia riskejä.

Miksi siis ylipäätään päivitimme käyttöliittymää ja ulkoasua? Avaamme seuraavaksi kaksi tärkeintä syytä.

Tekniset uudistukset ja modernimpi ulkoasu

Erilaiset tekniset mahdollisuudet ympärillämme kehittyvät jatkuvasti, ja sen myötä myös asiakkaiden odotukset meitä kohtaan ovat kasvaneet. Haluamme helppokäyttöisyyden ja automatisoinnin osalta olla edelläkävijöitä, emmekä jäljessä. Tänä päivänä emme ole vielä siellä missä haluamme olla, mutta olemme menossa siihen suuntaan.

Teknisesti ajan tasalla pysyminen näkyy ohjelmiston ominaisuuksien lisäksi yleisessä toimintavarmuudessa ja helppokäyttöisyydessä. Vanha tekniikka ei ole huono asia, mutta tietotekniikassa jokainen tuote/palvelu/tekniikka saavuttaa aikanaan elinkaarensa lopun, minkä jälkeen esimerkiksi tietoturvapäivityksiä ei enää tarjota.

Nykyaikaisemman ulkoasun taustalla on myös useita syitä. Tärkeää on visuaalinen miellyttävyys, mutta myös käyttömukavuus, jota on mietitty jo uutta ulkoasua kehitettäessä. Uusi ulkoasu mahdollistaa mm. näkymien mukauttamisen, käytön mobiililaitteilla, tumman tilan (tulossa pian) ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tulevaisuuden kehitysmahdollisuudet

Uutta käyttöliittymää kehitettäessä mietimme myös tulevia toimintoja, ja miten nykyisistä toiminnoista voitaisiin tehdä intuitiivisempia ja henkilökohtaisempia.

Monet hyvät ideat odottavat vielä toteuttamistaan! Runsaasta ideapankista saamme kiittää myös käyttäjiämme. Emme todennäköisesti pysty toteuttamaan kaikkia ideoita, eikä kaikkien keskenään erilaisten ideoiden toteuttaminen ole mahdollista, mutta kiitämme käyttäjiämme jokaisesta palautteesta.

Voimme myös varmasti sanoa, että SimplBooksiin lisätään monia ominaisuuksia, erilaisia integraatioita ulkoisten järjestelmien kanssa sekä pienempiä lisäyksiä ja muokkauksia eri kohtiin. Uusi käyttöliittymä mahdollistaa monia sellaisia uudistuksia, jotka eivät olisi olleet vanhassa käyttöliittymässä teknisesti mahdollisia.

 

Tulevaisuuden visiomme on tehdä käyttäjäystävällisin ja automaattisin ohjelmisto asiakkaitamme varten!

 

Kokeile heti

Helppokäyttöinen ja edullinen SimplBooks kirjanpito-ohjelma. Ota käyttöön kahdessa minuutissa ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi! Ohjelmalla on jo yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.