Share this post

SimplBooksin päivitys – ohjelma käyttöön alle minuutissa (0)

Päivitimme SimplBooksin alkuasetukset ja nyt SimplBooksin saa käyttöön erittäin nopeasti – alle minuutissa.

Miten niin nopea käyttöönotto on mahdollista?

SimplBooks ympäristön voi perustaa Google-tilillä. Silloin asiakkaan ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta, salasanaa, eikä vahvistaa sähköpostiosoitetta.

Lisäksi teemme kaikki alkuasetukset automaattisesti. Lisäsimme ohjelmaan myös helpon ohjeistuksen, joka opastaa käyttäjää tarkistamaan tärkeimmät alkuasetukset. Jos käyttäjä haluaa kuitenkin ratkaista nopeasti jonkun ongelman, kuten esimerkiksi lähettää myyntilaskun, hän voi jättää ohjeistuksen kesken ja palata siihen sopivalla hetkellä.

Kokeilimme kuinka kauan menee tilin luomisessa ja ensimmäisen laskun lähetyksessä. Minuutissa ja kymmenessä sekunnissa oli luotu tili ja lähetetty ohjelmasta jo ensimmäinen myyntilasku.

Jos pystyt nopeampaan aikaan, saat SimplBooksin kuukaudeksi ilmaiseksi. Voit antaa myös kaverin kokeilla, jos kaveri pystyy parempaan kuin 1:10 saatte molemmat lisäksi kuukauden ilmaista käyttöaikaa.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.