Share this post

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – ALV-automaatio (0)

Joulukuussa SimplBooks-taloushallinnon ohjelmisto sai kauan odotetun päivityksen. Lisäsimme arvonlisäveroautomaation myös kirjaukset välilehdelle. Arvonlisäveroautomaatio tarkoittaa, että kirjanpito-ohjelma laskee arvonlisäveron automaattisesti käyttäjän määrittämän verokannan perusteella. Ennen SimplBooksissa oli alv-automaatio vain laskuilla.

Nykyään käyttäjän ei tarvitse kirjaukset välilehdellä enää lisätä arvonlisäveroa omalle tilille, vaan riittää kun hän valitse arvonlisäverokannan. Arvonlisäverokannan valitsemisen jälkeen taloushallinnon-ohjelma lisää automaattisesti uuden tilin ja laskee siihen arvonlisäveron.

Ohjelman käyttäjä voi valita laskeeko ohjelma arvonlisäveron arvonlisäverottomasta eli netto- tai arvonlisäverollisesta eli bruttosummasta.

Olemme erittäin kiitollisia kaikille käyttäjille, jotka ovat antaneet palautetta ohjelman käytöstä! Rohkaisemme myös kaikkia muita asiakkaita antamaan kaikenlaista palautetta ohjelmasta, kehitämme SimplBooks-kirjanpito-ohjelmaa jatkuvasti ja se onnistuu parhaiten asiakkaidemme avulla. Ole rohkeasti yhteydessä jos näet että voisimme tehdä jotain paremmin tai, jos olemme jossakin erityisesti onnistuneet! Lupamme olla yhdeydessä jokaisen palautteen antaneeseen käyttäjään ja kertoa kehittämisehdotuksen antaneille ainakin siitä, onko ehdotus mahdollista toteuttaa ja milloin se voisi johtua.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.