Share this post

Yrityksen tietojen näkymän päivitys – dashboard eli työpöytä. (0)

SimplBooks-ohjelmassa on ollut jo pitkään yrityksen tietojen näkymä eli toisin sanoen dashboard tai työpöytä. Päivitimme tämän ominaisuuden. Nyt työpöydällä on uusia tietoja ja käyttäjä voi itse valita mitä tietoja dashboardilla kuvataan.

Lisäsimme työpöydälle oletuksena muun muassa maksamattomien laskujen luettelon. Voit itse lisätä työpöydälle lukuisia just sinulle tärkeitä mittareita, muuttaa tietojen järjestystä tai poistaa jo dashboardilla kuvattavia tietoja muokkaamalla työpöydän asetuksia.

Asetuksia voit muuttaa klikkaamalla työpöydällä olevaa hammaspyörän kuvaketta.

Työpöytä on SimplBooksissa oletuksena kirjautumisen jälkeinen näkymä. Voit liikkua työpöydälle mistä tahansa näkymästä klikkaamalla ohjelmassa vasemmalla yläkulmassa olevaa SimplBooksin-logoa.

Lähetä meille viestiä, jos et saa työpöydälle jotain sinulla olennaisia tietoja. Päivitämme mahdollisesti palautteesi avulla kirjanpito-ohjelmaa ja saat tarvittavat tiedot näkyviin.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.