Share this post

SimplBooksin päivitys – kirjautuminen Google-tilillä (0)

Nyt voit SimplBooksin käyttäjänä kirjautua ohjelmaan Google-tililläsi. Näin saat käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen.

Päivitys myös nopeuttaa uusien käyttäjien tilin luontia ja nopeuttaa ohjelmaan kirjautumista.

Miksi Google-tilillä kirjautuminen on hyödyllistä?

Ominaisuus nopeuttaa uusien asiakkaiden SimplBooks-taloushallinnon ohjelmiston tilin luomista entisestään.

Nykyiset SimplBooksin asiakkaat, joiden käyttäjänimi on Googlen sähköposti, saavat käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen. Sen saa käyttöön kirjautumalla ohjelmaan Google-tilillä. Katso kuva yllä.

Lisäksi käyttäjän ei tarvitse kirjoittaa SimplBooksiin kirjautuessa joka kerta käyttäjätunnusta ja salasanaa, jos hän kirjautuu Google-tilillä. Tämä nopeuttaa kirjautumista.

Jos sinulla ei ole Google-tiliä ja haluat nopeuttaa kirjautumista SimplBooks-kirjanpito-ohjelmaan, tallenna SimplBooksin käyttäjätunnus ja salasana selaimesi avainnippuun.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.