Share this post

Zervant kirjanpito poistuu käytöstä – miten jatkaa? (4)

Zervant on tarjonnut yhdenkertaista kirjanpito-ohjelmaa vuodesta 2013 lähtien. Syyskuussa 2017  yritys teki merkittävän päätöksen poistaa ohjelmasta kirjanpito-ominaisuus. Ohjelmasta poistetaan myös tuntikirjaustoiminto. Päätöksen takia myös Zervantin nykyiset mobiilisovellukset poistuvat käytöstä. Yritys keskittyy tulevaisuudessa laskutukseen ja luo käyttäjille muita lisäpalveluita.

Miten tämä muutos vaikuttaa Zervantin nykyisiin asiakkaisiin?

Zervantin kirjanpito-ominaisuus säilyy ohjelmassa jonkin aikaa, mutta Zervant lopettaa kaiken kirjanpitoon liittyvän kehittämisen. Kirjanpito ja siihen liittyvät ominaisuudet poistuvat ohjelmasta vuoden 2017 jälkeen. Asiakkaiden, jotka haluavat käyttää kirjanpitotoiminnallisuutta, on löydettävä itselleen toinen palveluntarjoaja.

Zervant ja SimplBooks

SimplBooks on monella tavalla samanlainen yritys kuin Zervant. Me molemmat tarjoamme verkkopohjaista, jokaisella laitteella toimivaa ohjelmaa. Myös SimplBooks-kirjanpito-ohjelma on tarkoitettu pienyrittäjille. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on, että helpon ohjelman avulla yrittäjä voi hoitaa peruskirjanpidon itse. Tarjoamamme ohjelma on helppokäyttöinen ja sen saa nopeasti käyttöön.

SimplBooks-kirjanpito-ohjelmassa on Zervantin asiakkaille tutut ominaisuudet, kuten kirjanpito, laskutus, kulujen kirjaus, tuntikirjaus, tuotteet, asiakasrekisteri, tarjoukset ja raportit. Sen lisäksi SimplBooksissa on mm. kustannuspaikkalaskenta, erilaisia yrittäjälle hyödyllisiä raportteja, rajaton tallennustila kirjanpitoaineistoa varten ja ilmainen käyttäjätuki puhelimessa. SimplBooksissa toimii kahdenkertainen kirjanpito ja ohjelman kuukausihinta on 9€+alv. Hintaan kuuluu kaikki ohjelman ominaisuudet ja mahdollisuus lähettää rajaton määrä myyntilaskuja. Lisätietoja SimplBooks-kirjanpito-ohjelmasta saat meidän kotisivuiltamme.

SimplBooksin ja Zervantin välillä on myös yksi olennainen ero. Zervant perustettiin jo vuonna 2011, ja yrityksen ydinliiketoiminta oli silloin ja on ollut aina laskutus-ohjelma. Kirjanpito lisättiin Zervantiin vain lisäominaisuutena vuonna 2013. SimplBooks on perustettu vuonna 2012 ja ohjelmaamme käyttää tällä hetkellä jo yli 2500 yritystä. SimplBooksin ydinliiketoiminta on kirjanpito-ohjelma eikä laskutus-ohjelma, joten emme poista kirjanpitotoimintoa ikinä palveluvalikoimastamme. Sen sijaan kehitämme kirjanpito-ohjelmaamme jatkuvasti, jotta se vastaisi yrittäjien tarpeita vielä paremmin.  SimplBooksilla yrittäjä voi tehdä kirjanpidon helposti – aina!

SimplBooksin käyttöönotto

Voit perustaa SimplBooks tilin täältä, ohjelmalla on 30 päivän ilmainen kokeilujakso ja sen jälkeen ohjelman hinta on 9€ kuukaudessa.

Kirjanpitoaineiston saa Zervantista SimplBooksiin helposti kymmenessä minuutissa. Olemme tehneet tietojen siirrosta käyttöohjeet ja käyttäjätukemme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä.

SimplBooksin ja Zervantin välillä ei ole virallista yhteistyötä, mutta meidän tavoitteemme on tarjota Zervantin vanhoille asiakkaille parasta palvelua.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit kirjoittaa ne kommenteihin, lähettää meille viestiä osoitteeseen info@simplbooks.fi tai soittaa 040 354 2445.

 

 

 

 

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Comments (4)

 • Ville Vaskimo Reply

  Hei!
  Pystyykö simplbooksilla luoda myös tarjouksia kuten zervantissa?
  Entä ajokilometrit?

  14/12/2017 at 20:07
  • Silver Sirel Reply

   Hei Ville!

   Joo, SimplBooksissa voi luoda myös tarjouksia ja tarvittaessa myös ennakkolaskuja myyntilaskujen lisäksi.

   Matkalaskujen tekemisen mahdollisuutta ohjelmassa tällä hetkellä ei ole. Sitä ominaisuutta on meiltä kysynyt myös aikaisemmin ja harkitsemme sen lisäämistä tulevaisuudessa.

   18/12/2017 at 10:14
 • Matias Reply

  Hei. Miten kun olen ruotsinkielinen, saako sellainen versio myös?

  15/01/2018 at 16:59
  • Silver Sirel Reply

   Hei Matias! tällä hetkellä SimplBooksin kielivalikot ovat Suomi, Englanti, Viro ja Venäjä. Lisäämme Ruotsin kielivalikkoon tulevaisuudessa.

   16/01/2018 at 16:08

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.