Share this post

SimplBooksin ystäväkirja – Henkilökunta esittäytyy! ♡ (0)

Perinteinen ystäväkirja sisältää kysymyksiä ja vastauksia ystävyydestä, elämästä ja mieltymyksistä yleensä. Sitä kierrätetään ystävien kesken, siihen saa jokainen täyttää oman osion vastauksillaan ja sen pohjimmainen tarkoitus on oppia tuntemaan ystävät paremmin hauskalla tavalla.

Me täällä SimplBooksilla olemme vähintäänkin (työ-)ystäviä ja haluamme, että myös sinä oppisit tuntemaan meidän tiimimme paremmin, joten kokosimme pienet esittelyt itsestämme!

Milla – Ilahduttava ikiliikkuja!

Pisimmän uran SimplBooks Oy:llä tiimistämme on tehnyt Milla. Hän on aina aurinkoinen, alati hymyilevä sekä jatkuvasti positiivinen, jolla riittää virtaa kuin pienessä ydinvoimalassa. Millan seurassa unohtuu murheet eikä naurusta tule loppua. Milla on tiimimme kanaemo, joka pitää huolen, että kaikilla on hyvä olla ja kaikkien työtehtävät pysyvät mielenkiintoisena. 🥰 Kanaemoilun lisäksi Milla myös valvoo, että asiakkaamme saavat parasta palvelua sekä varmistaa, että päivittäiset asiat rullaavat eteenpäin ja toimintamme kehittyy jatkuvasti paremmaksi. Milla on ikiliikkuja, joten vapaa-ajalla hän ulkoilee ja urheilee. Työpäivän pölyt siis karisee useimmiten joko lenkkipolulle tai uimahalliin. Vapaa-ajalla hän myöskin tykkää juosta pallon perässä, mutta onneksi tätä tapahtuu vain tennis- tai sählymatseissa! Millan sydäntä lähellä ovat oma ja läheisten hyvinvointi sekä tietysti joulun odotus.

Kuka?
Milla

Työnkuvasi?
Vastaan SimplBooks Suomen toiminnasta. Huolehdin että arjessa kaikki osa-alueet rullaavat mahdollisimman hyvin ja osallistun monipuolisesti operatiiviseen toimintaan. Vastailen mm. monesti puhelimeen, jos soitatte ja tavoitteena on pitää parasta huolta meidän ihanista asiakkaista ja työntekijöistä. <3  Meillä on tiimin kanssa paljon suunnitelmia ja into kehittää ohjelmaa vieläkin toimivammaksi käyttäjiä varten.

Mistä tulet?
Olen toiminut muinaisina vuosina hetken yrittäjänä ja pisin taustani on hyvinvoinnin ja liikunnan parista. Olen tehnyt henkilöstöhallintoa, vetänyt erilaisia tiimejä ja ollut mukana tuotteistamisessa ja markkinoinnissa. Tällä hetkellä liikkuminen on jäänyt harrastukseksi ja on ilo oppia koko ajan uutta ohjelmistokehityksestä ja taloushallinnosta, sekä hyödyntää aiempaa kokemusta.

Minne menet?
SimplBooksilla olen ollut nyt muutaman vuoden ja tästä ei ole onneksi kiire minnekään. Tänä vuonna toivoisin meneväni vielä urheilulliselle lomareissulle jossakin kohtaa. 

Millainen on tavallinen päiväsi SimplBooksilla?
Tavallinen päivä vaihtelee melko paljon, mutta siihen kuuluu monesti asiakkaiden kanssa juttelua, ehkä jokin palaveri tiimin kanssa, ohjelmiston kehittämiseen liittyviä toimia ja laskujen maksua tai muuta vastaavaa.

Paras tunne töissä?
Kaksi tärkeää asiaan tulee mieleen: Se kun asiakas on saanut apua ja helpotusta omaan arkeensa meidän avulla ja silloin kun saadaan tiiminä hyviä ideoita aikaan ja aletaan pää kolmantena jalkana oikeasti toteuttamaan niitä.

Viimeisin viesti työkaverille?
Yeah, this turned out to be a longer than i thought 😅

Työrutiineja, joista et luovu?
Erittäin vaikea kysymys rutiineja karttavalle henkilölle!

Kerro kirjanpito-vinkki!
Tutustu kirjanpidon perusasioihin huolella. Kun kirjanpitoon liittyvä perustuntemus on hallussa, niin asioiden toteuttaminen ja soveltaminen on helpompaa sekä mukavampaa!

Jonna – Aito rutiinien rakastaja!

Jonna on viihtynyt SimplBooksilla jo reilut vuoden päivät. Jonnan salainen supervoima on rehti ja rehellinen asenne, jota hän ei liiemmin piilottele. Jos asiat on huonosti tai jokin mättää, niin Jonna ei sitä epäröi kertoa. 🫣 Jonnan kanssa työskentely on kuitenkin helppoa ja mukavaa, kunhan vain muistaa tämän oman elämänsä Karvisen vihaavan maanantaita ja näin ollen antaa hänen olla maanantaisin rauhassa. Jonnan sisällöntuottotaidot ovat mestarilliset eikä hän markkinoinnissakaan pelkää painaa lisää kaasua. Vapaa-ajalla Jonna koittaa onneaan erilaisten DIY-juttujen parissa, rämpii geokätköjen perässä sekä hautautuu sohvan uumeniin hyvän sarjan pariin. Jonnan sydäntä lähimpänä ovat keuhkot, mutta sen jälkeen heti seuraavana kahvi ja musta huumori.

Kuka? 
Jonnaks ne haukkuu töissä ja vapaa-ajalla Nonneloks tai Loobiks.

Työnkuvasi?
Mun työnkuvaan kuuluu kaikenlainen sisällöntuotanto. Pääpaino on blogin kirjoittamisella, mutta sen lisäksi teen sisältöä someen sekä muistan asiakkaita parin viikon välein uutiskirjeellä. Yritän myös aina välillä muistaa tsekkailla eri työkaluilla, mitkä kirjoitukset ovat olleet onnistuneita ja mitkä taas ovat jääneet epäonnisten tähtien alle.

Mistä tulet?
SimplBooksille tulin tilitoimistosta, jossa työskentelin reilu pari vuotta kirjanpitäjänä. Tilitoimistossa hoidin pääsääntöisesti toiminimien ja osakeyhtiöiden kirjanpitoja tilinpäätöksineen, laskin vähän palkkoja ja hoidin reskontria sekä muutenkin multitaskasin siellä missä oli tarve. Ja sitä ennen olen kokeillut räpyttää siipiäni vähän sieltä sun täältä. Olen muun muassa keräillyt tuotteita varastolla, tarjoillut pullaa kahvilassa, verhoillut ajoneuvoja sekä olen jopa kokeillut onneani imurikauppiaana… mikä ei oikein onnistunut.

Minne menet?
Tällä hetkellä opiskelen digimarkkinointia, joten suuntana on kehittyä paremmaksi sisällöntuottajaksi sekä oppia ymmärtämään, mitä blogikirjoitusten ja some-postauksien takana oikeasti tapahtuu. Mutta fyysisesti istun tukevasti paikoillani ja SimplBooksilta mulla ei ole aikomusta lähteä mihinkään.

Millainen on tavallinen päiväsi SimplBooksilla?
Normipäivän töissä aloitan yleensä jollain aivojen-herättely-työllä. Luen uusimmat jutut työ-chatista, tulkitsen dataa, analysoin hakusanojen sijaintia tai teen pieniä rästijuttuja. Sitten, kun aivot on herätetty uuteen päivään, on aika mennä kahville. 🙈 Aamukahvin jälkeen aivot on herätetty ja on aika aloittaa uuden luominen. Päivästä riippuen tuotan sisältöä joko someen, blogiin tai uutiskirjeisiin.

Paras tunne töissä?
Parasta töissä on se, että tuntee kuuluvansa joukkoon. Me kaikki ollaan erilaisia persoonia, erilaisista ympäristöistä ja meillä on erilaiset elämäntilanteet, mutta silti me tullaan äärimmäisen hyvin juttuun ja toimeen keskenämme. Fiilis on mielettömän hyvä, kun keksitään työkavereiden kanssa jotain uutta tai hiffataan, miten jostain saadaan entistä parempi. 

Viimeisin viesti työkaverille?
Jees, se käy! Mä laitan palaveri-linkin sulle yhden huudeilla. 🙌🏻

Työrutiineja, joista et luovu?
Mulla on tapana lukea kaikki kirjoittamani tekstit läpi, ihan ajatuksen kanssa, ennen niiden julkaisua ja siitä en luovu. Ette usko minkälaisia kirjoitusvirheitä sieltä välillä löytyy!

Kerro kirjanpito-vinkki!
En nyt tiedä onko tää niinkään vinkki, mutta kirjanpito on loppupeleissä aika anteeksiantavaa. Jos teet virheen, niin se ei ole maailmanloppu. Virheet on aina korjattavissa.

Maija – Hilpeä höpöttelijä!

Tuorein jäsen tiimissämme on Maija, joka uskaltaa kertoa rohkeasti oman mielipiteensä eikä epäröi kyseenalaistaa asioita. Maijan huippupuolia ovat ehdottomasti hilpeä luonne sekä taito täyttää hiljaiset hetket mielenkiintoisilla jutuilla. Ei siis ole ihme, että Maijan kanssa palaveroidessa ihan huomaamatta tilinpäätöksestä päästään yrttien kasvatukseen tai luontoiseduista Tuska-festareihin. Se on ihan normisettiä Maijan kanssa! 😎 Töissä Maijasta kuoriutuu pesunkestävä kirjanpitoguru, joka neuvoo ja opastaa niin työkavereita kuin asiakkaita kirjanpitoon, verotukseen ja ohjelmaan liittyvissä asioissa. Maijalla on myös tavoitteena kehittää yhdessä Viron tiimin kanssa ohjelmastamme maailman paras kirjanpito-ohjelma! Vapaa-ajalla Maija hiireilee kotona kissan kanssa ja pelailee pleikkaria, lukee kirjoja tai näprää käsitöitä. Lähimetsiin eksyminen ja musiikin suurkuluttaminen ovat myös lähellä Maijan sydäntä.

Kuka? 
Mie oon Maija, itäsuomalainen ihmettelijä ja SimplBooksin pääkirjanpitäjä.

Työnkuvasi?
Tuossahan se tulikin jo mainittua, eli toimin SimplBooksin pääkirjanpitäjänä. Käytännössä vastaan sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä raportoinnista. Toinen tärkeä tehtäväni liittyy asiakkaidemme auttamiseen, milloin missäkin apua tarvitaan. Osallistun myös ohjelman kehittämiseen, erityisesti sen toimintojen suunnitteluun, testaamiseen ja parantamiseen käyttäjänäkökulmasta.

Mistä tulet?
Tuolta idästäpäin olen hiippaillut monen mutkan kautta. 

Minne menet?
Just nyt ei ole kiire minnekään. :) 

Millainen on tavallinen päiväsi SimplBooksilla?
Päivä alkaa yleensä SimplBooksin oman kirjanpidon tarkastelulla. Joka-aamuiset rutiinitsekkaukset eivät vie paljoa aikaa, ja niiden jälkeen onkin aika kääntää katseet edellisenä iltana saapuneisiin asiakasviesteihin. Asiakastukea tarjoamme arkisin ja pyrimme aina vastaamaan tiedusteluihin luvatussa aikataulussa. Päivät sisältävät näiden lisäksi kollegojen kanssa yhteydenpitoa, uusien toimintojen suunnittelua tai vanhojen tarkastelua, verottajan ja lainsäätäjien viimeisimpien uutisten seuraamista…

Paras tunne töissä?
Kun asiakas viestittää että antamistani neuvoista oli apua ja homma sujui niiden avulla leikiten. 

Viimeisin viesti työkaverille?
Sisällöntuottajallemme Jonnalle: “Mahtavaa ja selkeää tekstiä, jälleen kerran!”

Työrutiineja, joista et luovu?
Tietokoneen työpöydän ja sähköpostin saapuneet-laatikon tyhjänä pitämisestä. Suljen koneen aina päivän päätteeksi.

Kerro kirjanpito-vinkki!
Kirjanpidossa ei ole pakko käyttää miljuunaa eri kirjanpidon tiliä kuluille. Tsekkaa veroilmoituslomakkeelta verottajan vaatimat minimit (mm. ostot, palvelut, palkat, vuokrat, muut kulut, korot, rahoituskulut). Tämän jälkeen mieti mitä juuri teidän yrityksessänne halutaan seurata kirjanpidossa ja päätä muut käytettävät kulutilit sen perusteella.

Lisää SimplBooks uutisia:

  Kokeile heti

  Helppokäyttöinen ja edullinen SimplBooks kirjanpito-ohjelma. Ota käyttöön kahdessa minuutissa ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi! Ohjelmalla on jo yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää.

  HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

  Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.