Share this post

SimplBooksin toimistoversio – monen käyttöympäristön hallinta (0)

Olemme tehneet viime aikoina monia päivityksiä käyttöympäristöjen hallinnan helpottamiseksi.

Nyt voi liikkua SimplBooksissa eri käyttöympäristöjen (yritysten) välillä ja ohjelmasta ei tarvitse kirjautua ulos uuden yrityksen valitsemiseksi.

Kirjanpito-ohjelman käyttäjät voivat myös itse luoda uusia käyttöympäristöjä  ja laskutusprofiileja. Laskutusprofiilissä käyttäjä voi määrittää mihin lähetämme SimplBooksin laskun.

Lähiaikoina tulemme helpottamaan tilien luomista entisestään, koska meidän tavoitteemme on tarjota teille mahdollisimman helppokäyttöinen ja nopea palvelukokonaisuus.

Ilmoita meille, jos sinulla on ajatuksia, mitä voimme muuttaa ohjelmassa tai lisätä ohjelmaan. Onnistuimme parhaiten SimplBooks-kirjanpito-ohjelman kehityksessä käyttäjien palautteen avulla!

 

 

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.