SimplBooksin päivitys – ohjelma käyttöön alle minuutissa

SimplBooksin päivitys – ohjelma käyttöön alle minuutissa

25. marraskuutan 2021, 14:12 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Päivitimme SimplBooksin alkuasetukset ja nyt SimplBooksin saa käyttöön erittäin nopeasti – alle minuutissa.

Miten niin nopea käyttöönotto on mahdollista?

SimplBooks ympäristön voi perustaa Google-tilillä. Silloin asiakkaan ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta, salasanaa, eikä vahvistaa sähköpostiosoitetta.

Lisäksi teemme kaikki alkuasetukset automaattisesti. Lisäsimme ohjelmaan myös helpon ohjeistuksen, joka opastaa käyttäjää tarkistamaan tärkeimmät alkuasetukset. Jos käyttäjä haluaa kuitenkin ratkaista nopeasti jonkun ongelman, kuten esimerkiksi lähettää myyntilaskun, hän voi jättää ohjeistuksen kesken ja palata siihen sopivalla hetkellä.

Kokeilimme kuinka kauan menee tilin luomisessa ja ensimmäisen laskun lähetyksessä. Minuutissa ja kymmenessä sekunnissa oli luotu tili ja lähetetty ohjelmasta jo ensimmäinen myyntilasku.

Jos pystyt nopeampaan aikaan, saat SimplBooksin kuukaudeksi ilmaiseksi. Voit antaa myös kaverin kokeilla, jos kaveri pystyy parempaan kuin 1:10 saatte molemmat lisäksi kuukauden ilmaista käyttöaikaa.

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti