SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – arvonlisäverolliset hinnat

SimplBooks-kirjanpito-ohjelman päivitys – arvonlisäverolliset hinnat

18. helmikuutan 2019, 15:28 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Olemme iloisia, että saimme kirjanpito-ohjelmaan meiltä paljon kysytyn ominaisuuden! Nyt on SimplBooksissa mahdollisuus laatia laskuja ja tarjouksia arvonlisäverollisen summan perusteella.

Tämä on sinulle hyödyllinen päivitys, jos myyt hyödykkeitä yksityishenkilöille ja haluat, että hinta olisi tarkka summa arvonlisäveroineen. Nyt voit lisätä laskuille ja tarjouksille myös arvonlisäverollisia tuoterivejä ja ohjelma laskee silloin arvonlisäveron tuotteen loppuhinnasta. Jossain tapauksissa ohjelma luo laskulle laskurivien alas myös lisäkentän pyöristystä varten. Pyöristyksen summan ohjelma kirjaa kirjanpidossa tilille pyöristyserot.

Voit valita lasketaanko laskurivin arvonlisävero arvonlisäverollisen tai arvonlisäverottoman menetelmän perusteella. Ympäristöasetuksissa voit myös määrittää kumpi menetelmä on oletuksena aktiivinen uudella laskulla tai tarjouksella.

Niin kuin aina, teemme taloushallinnon-ohjelmaan myös tämän päivityksen yhteydessä pienempiä parannuksia ja täydennyksiä.

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti