Yrityksen tietojen näkymän päivitys – dashboard eli työpöytä.

Yrityksen tietojen näkymän päivitys – dashboard eli työpöytä.

30. syyskuutan 2020, 12:18 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

SimplBooks-ohjelmassa on ollut jo pitkään yrityksen tietojen näkymä eli toisin sanoen dashboard tai työpöytä. Päivitimme tämän ominaisuuden. Nyt työpöydällä on uusia tietoja ja käyttäjä voi itse valita mitä tietoja dashboardilla kuvataan.

Lisäsimme työpöydälle oletuksena muun muassa maksamattomien laskujen luettelon. Voit itse lisätä työpöydälle lukuisia just sinulle tärkeitä mittareita, muuttaa tietojen järjestystä tai poistaa jo dashboardilla kuvattavia tietoja muokkaamalla työpöydän asetuksia.

Asetuksia voit muuttaa klikkaamalla työpöydällä olevaa hammaspyörän kuvaketta.

Työpöytä on SimplBooksissa oletuksena kirjautumisen jälkeinen näkymä. Voit liikkua työpöydälle mistä tahansa näkymästä klikkaamalla ohjelmassa vasemmalla yläkulmassa olevaa SimplBooksin-logoa.

Lähetä meille viestiä, jos et saa työpöydälle jotain sinulla olennaisia tietoja. Päivitämme mahdollisesti palautteesi avulla kirjanpito-ohjelmaa ja saat tarvittavat tiedot näkyviin.

Tags:

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti