Share this post

SimplBooks kirjanpito-ohjelman päivitykset keväällä 2019 (0)

Tänä keväänä olemme saaneet ohjelmaan monta uutta ominaisuutta ja päivitystä. Tässä kirjoituksessa kirjoitan niistä tärkeimmistä. Listassa olevien lisäksi olemme tehneet SimplBooksiin kymmeniä pienempiä parannuksia.

Ostotilaukset on ohjelmassa uusi asiakirja toiminnot-valikossa. Ostotilauksilla on myös omat asetukset ympäristöasetuksissa. Ostotilaukset on tilausketjussa ennen ostolaskuja ja niistä voi luoda ostolaskuja.

Myyntitilaukset on ostotilausten tavoin uusi asiakirja ja niillä on myös omat asetukset. Myyntien toimitusketjussa asiakirjat etenee seuraavalla tavalla: Tarjous->Myyntitilaus->Ennakkolasku->Myyntilasku. Käyttäjä voi itse päättää millaisia asiakirjoja hän niistä käyttää. Myyntitilauksista voi luoda ennakkolaskuja ja myyntilaskuja.

Isoimmat liitetiedostot – ohjelmaan on nyt mahdollisuus laatia 2 mb kokoisia liitetiedostoja ostolaskujen ja kirjausten liitteeksi.

Käyttöpääoma – päivitimme käyttöpääoman modulin. Automaattiset poistot koneista ja kalustoista toimii nyt paremmin.

Seuraava isompi päivitys ohjelmassa on maksuperusteinen kirjanpito, jonka saamme ohjelmaan parin kuukauden sisällä. Lähetämme siitä myös erillisen uutiskirjeen.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.