SimplBooksin päivitys – arkisto postilaatikkoon

SimplBooksin päivitys – arkisto postilaatikkoon

29. lokakuutan 2020, 11:00 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Lisäsimme postilaatikkoon arkiston. Nyt asiakkaat voivat lähettää aineistoa kuten esimerkiksi ostolaskujen kopioita ja kuitteja suoraan SimplBooksiin. Lähetetty aineisto jää SimplBooksiin talteen ja siitä voi luoda ostolaskun ohjelmaan. Päivitimme myös postilaatikon näkymää.

Arkisto on ilmainen ominaisuus SimplBooks kirjanpito-ohjelman käyttäjille.


Miten arkisto toimii?

Jokaisella yrityksellä on oma sähköpostiosoite SimplBooksissa. Siihen sähköpostiosoitteeseen voi esimerkiksi yrittäjä lähettää ostolaskujen pdf-tiedostoja omasta sähköpostista.

Lähetetty tiedosto ilmestyy ohjelmaan uutena viestinä. Se jää SimplBooksiin talteen ja siitä voi luoda ostolaskun ohjelmaan. Ohjelma lisää tiedoston luodun ostolaskun liitteeksi.

Huomioi, että jos lähetät kuitteja ohjelmaan ja teet näistä laskun voit kirjoittaa ostolaskun toimittajakenttään ”Yksityishenkilö”, silloin sinun ei tarvitse täyttää toimittajan osoitetietoja.

Voit myös lähettää ohjelmaan montaa laskua tai kuittia samalla sähköpostilla ja luoda jokaisesta erillisen laskun.

Mitä muuta päivitimme postilaatikossa?

Selkeytimme yleistä postilaatikon näkymää. Lisäsimme myös mahdollisuuden hakea ja suodattaa viestejä. Näet esimerkiksi koko arkiston sisällön valitsemalla viestin lajiksi ”sähköposti”.

Lähetämme tulevaisuudessa ohjelmaan myös erilaisia ilmoituksia. Ilmoitamme siihen esimerkiksi, jos verkkolasku ei ole mennyt perille tai jos maksu on jäänyt verkkopankissa virhetilaan.

Tags:

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti