SimplBooksin päivitys – nopeammat kirjaukset

SimplBooksin päivitys – nopeammat kirjaukset

15. kesäkuutan 2021, 11:55 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Olemme tehneet lukuisia parannuksia kirjausten tekemisen nopeuttamiseksi.

Lisäsimme arvonlisäveroautomaation myös varaston ja kaluston tileille. Nyt käyttäjän ei tarvitse lisätä erillistä arvonlisäveron riviä manuaalisesti, silloin kun hän tekee kirjauksen kyseisille tileille. Automaatio luo arvonlisäveron tilin automaattisesti.

Nyt ohjelma luo uuden rivin automaattisesti, jos kirjaus ei ole tasapainossa. Uusi rivi ilmestyy automaattisesti, jos kirjauksen debet- ja kredit-puolella on eroa. Tästä syystä käyttäjän ei tarvitse napauttaa painiketta ”Lisää uusi rivi” ,vaan hän voi liikkua suoraan toiseen kenttään painaamalla Tap-näppäintä eli tabulaattoria. Toinen vaihtoehto on napauttaa hiirellä mihin tahansa alueelle kirjausnäkymässä ja ohjelma luo automaattisesti kirjauksen tasapainottavan rivin.

Teimme myös pieniä parannuksia lukujen lisäämisessä kirjaukselle.

Lähitulevaisuudessa lisämme ohjelmaan pikanäppäinyhdistelmät. Silloin kirjausten tekeminen nopeutuu entisestään. Pikanäkkäimet sisältää muunmuossa ydistelmän aloittaa uuden kirjauksen tekeminen vaikka käyttäjä olisi vielä myyntilaskujen luettelossa. Silloin käyttäjä voi myös luoda kirjausrivejä edellisen rivin tietojen perusteella ja luoda uusia rivejä kirjauksille painamalla näppäinyhdistelmää.

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti