SimplBooks kirjanpito-ohjelman päivitykset kesällä 2021

SimplBooks kirjanpito-ohjelman päivitykset kesällä 2021

18. elokuutan 2021, 14:43 in SimplBooks uutiset
2 Kommentia

Kesällä teimme ohjelmaan useita pieniä, mutta tärkeitä päivityksiä. Jotkut päivityksistä ovat osia isommista kehitystöistä. Päivitykset liittyvät ostolaskuihin, myyntilaskuihin ja kirjanpidon kirjauksiin.

  1. Lisäsimme toimittajan tietoihin tilinumerokentän. Tämä tulee olemaan erittäin hyödyllinen asiakkaille, jotka ottavat käyttöön ohjelmaan pian tulevat pankkiyhteydet. Silloin käyttäjä voi maksa laskuja SimplBooksista kirjautumatta verkkopankkiin.

2. Nyt osoite ei ole enää pakollinen toimittajan tieto. Laskun voi tallentaa lisäämällä vain toimittajan tiedon ”Nimi”. Päivitys nopeuttaa ostolaskujen lisäämistä ohjelmaan.

3. Kaikkien kirjausten liitteet voi nyt ladata ohjelmasta kerralla zip-tiedostona. Näin saat kirjanpitoaineiston ohjelmasta nopeasti talteen.

4. Asiakirjojen (esim. myyntilaskut ja tarjoukset) oletus lisätietotekstin voi nyt lisätä eri kielillä. Tämä on hyödyllistä, jos lähetät laskuja Suomen ulkopuolelle.

5. Päivitimme kirjautumisnäkymän. Päivitys on osa paljon isompaa meneillään olevaa kehitystyötä. Helpotamme nimittäin uuden SimplBooks- tilin luontia ja alkuasetusten tekemistä entisestään.

Lähiaikoina on tulossa uusia isoja ja mielenkiintoisia päivityksiä.

Missiomme on tehdä sinun kirjanpidostasi entistä helpompaa!

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

2 Kommentia

Kirjoita kommentti