Share this post

SimplBooks tarjous opiskelijoille – vuosi ilmaiseksi (0)

Tarjoamme SimplBooks-taloushallinto-ohjelmiston opiskelijoille vuodeksi ilmaiseksi. Opiskelija saa tarjouksen käyttöön vaikka hän käyttää ohjelmaa opiskelun ulkopuolella. Esimerkiksi oman yrityksen kirjanpidon tekemiseen.

Tarjous on vuoden voimassa vaikka opiskelut päättyy tarjouksen voimassaolon aikana.

4 syytä opiskelijoille ottaa käyttöön SimplBooks kirjanpito-ohjelma

Ohjelman saa käyttöön erittäin nopeasti. Tilin perustamiseen menee noin 30 sekuntia. Sen jälkeen ohjelma on käyttövalmis ja käyttäjä voi lähettää esimerkiksi ensimmäisen myyntilaskun.

SimplBooks on moderni kirjanpito-ohjelma. Ohjelmaa voi käyttää millä tahansa laitteella PC:llä, Macilla tai puhelimella. Opiskelija voi lähettää myyntilaskun puhelimella esimerkiksi seisoessaan kassajonossa. Kehitämme ohjelmaa jatkuvasti ja teemme ohjelmaan satoja päivityksiä vuodessa – ilman käyttökatkoja.

Erittäin helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto. Vaikka ohjelmassa on paljon ominaisuuksia olemme rakentaneet sen juuri pienyrittäjän tarpeisiin. Pyrimme jatkuvasti siihen, että kaiken tarvittavan löytää nopeasti ja ohjelman käyttö on todella helppoa. Opiskelijan yritys ei ole todennäköisesti vielä niin iso, että tarvittaisiin ison yrityksen kirjanpito-ohjelmaa, jonka opiskelu on työlästä. Sen sijaan opiskelija halua hoitaa perus toiminnot helposti ja nopeasti ketterällä ohjelmalla.

SimplBooks on edullinen. Opiskelun aikana opiskelija voi käyttää ohjelmaa vuoden ilmaiseksi. Jos hän päättää jatkaa ohjelman käyttöä opintojen jälkeen, jatkaminen on edullista. PERUS-pakettiin kuuluu kaikki ominaisuudet, rajaton määrä käyttäjiä, ilmainen asiakastuki ja ilmaiset päivitykset. Paketin kuukausihinta on vain 12,42 € + alv. Meillä ei ole piilokustannuksia – emme laskuta integraatioiden käyttöönotosta, aineiston määrästä, myyntilaskujen lähettämisestä sähköpostilla, aloittamisesta tai irtisanomisesta.

Miten opiskelija saa SimplBooks-ohjelman ilmaiseksi käyttöön?

  1. Perusta tili meidän kotisivuillamme. Voit valita minkä tahansa paketin. PERUS-on paketeista laajin.
  2. Tilin luonnin jälkeen saat sähköpostivahvistuksen ja pääset täyttämään yrityksesi tiedot. Saat tarjouksen käyttöön kampajakoodilla KOULU.

3. Lähetä meille opiskelutodistus sähköpostilla info@simplbooks.fi.

Saat tarjouksen käyttöön riippumatta opiskelujen sisällöstä. Ei ole väliä opiskeleko taloushallintoa, eläinlääkäriksi tai kampaajaksi. Saat SimplBooks-taloushallinto ohjelman ilmaiseksi kunhan opintosi johtaa tutkintoon.

Opiskelijatarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Ole yhteydessä käyttäjätukeemme, mikäli sinulla on tarjouksesta lisäkysymyksiä.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.