Share this post

Tikon kirjanpito-ohjelma poistuu käytöstä – miten jatkaa? (0)

Tikon ohjelmisto on ollut käytössä vuodesta 1979. Ensimmäinen versio sisälsi palkkalaskennan ja vuonna 1980 ohjelmaan lisättiin taloushallinnon ominaisuuksia.

Tikon on kirjanpitäjien keskuudessa erittäin suosittu työkalu. Vuonna 2022 ohjelma poistetaan kuitenkin käytöstä.

Miten tämä muutos vaikuttaa Tikonin asiakkaisiin?

Ensimmäinen heinäkuuta 2022 Tikoniin ja Nettikoniin ei voi enää kirjautua. Silloin poistuu käytöstä myös Tikonin pankkipalvelut ja palkkalaskenta.

Kaikkien vanhojen Tikonin-käyttäjien on etsittävä viimeistään silloin itselleen uusi taloushallinnon ohjelmisto.

Tikon ja SimplBooks

SimplBooks-kirjanpito-ohjelmassa on paljon Tikonin käyttäjille tuttuja ominaisuuksia. Ohjelmassa on esimerkiksi kirjanpito, myyntireskontra, ostoreskontra, varastohallinta, arkistointi, pankkiyhteydet ja laskutus. Niin kuin Tikonilla, myös SimplBooksilla on edullinen hinta ja ohjelmaan kuuluu ilmainen käyttäjätuki.

SimplBooksilla on myös monia etuja Tikoniin ja Nettikoniin verrattuna. Moderni ohjelma toimii pilvessä ja sitä voi käyttää kaikilla laitteilla. SimplBooksissa on käytössä nykyaikaiset pankkiyhteydet, jotka saa käyttöön nopeammin ja ne on edullisempia kuin perinteiset webservice pankkiyhteydet.

SimplBooksissa on käytössä verkkoalskujen lähetys ja vastaanotto. Ohjelmassa on erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia kuten esimerkiksi matka- ja kululaskut, tarjoukset, ennakkolaskut, tilausvahvistukset, kustannuspaikkalaskenta ja visuaaliset myyntiraportit. Ohjelmaa voi käyttää montaa käyttäjää samanaikaisesti ja käyttäjille voi luoda erilaisia oikeuksia.

Ohjelmassa on käytössä myös pikanäppäimet, jotta peruskirjanpito onnistuisi entistä nopeammin.

Tikonin tavoin SimplBooks on tilitoimistoille edullinen ratkaisu. Yhden yrityksen kirjanpidon tekeminen maksaa tilitoimistolle 2,9 euroa kuukaudessa. Loppukäyttäjältä tilitoimisto voi laskuttaa oman näkemyksen mukaan. Hinta sisältää kaikki ohjelman ominaisuudet kirjanpidosta verkkolaskutukseen ja pankkiyhteyksiin. Jokaisessa toimistoympäristössä voi olla 3 käyttäjää.

Jos SimplBooksiin siirettäviä yrityksiä on paljon, kannattaa olla yhteydessä SimplBooksin myyntiin 040 354 2445 ja sopia tilitoimistolle paras hinta ratkaisu.

SimplBooksin käyttöönotto

Voit perustaa SimplBooks tilin täältä. Ohjelmalla on 30 päivän ilmainen kokeilujakso ja sen jälkeen ohjelman hinta on tilitoimistolle 29€ kuukaudessa sisältäen 10 yrityksen kirjanpidon. Yrityksiä voi lisätä SimplBooksiin rajattoman määrän ja jokainen uusi yritys maksaa 2,9 euroa. Esimerkiksi, jos tilitoimisto ottaa SimplBooksin käyttöön 11 yritykselle hinta on 29€+2,9€ + alv.

Kirjanpitoaineiston saa Tikonista SimplBooksiin. Käyttäjätukemme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä, jotka liittyy aineiston siirtoon.

Tikonin ja SimplBooksin välillä ei ole virallista yhteistyötä, mutta meidän tavoitteemme on tarjota Tikonin vanhoille asiakkaille parasta palvelua.

Tilitoimisto! Jos sinulla on kysymyksiä SimplBooksista tai haluat varata ajan ohjelman esittelyyn, soita 040 354 2445 tai laita sähköpostia silver@simplbooks.fi.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.