Share this post

Tuo yrityksen ilme näkyviin kaikkeen toimintaan (0)

Yrityksen visuaalinen ilme on tärkeä asia: toimiva logo, värimaailma ja fontit tekevät juuri sinun yrityksesi viesteistä tunnistettavia ja mieleenpainuvia. Olipa toimiala ja asiakaskunta mikä tahansa, asiakkaiden joukossa on paljon maailmaa visuaalisin keinoin hahmottavia ihmisiä.

Hyvään graafiseen ilmeeseen tarvitaan ainakin yhteensopivat ja onnistuneet logo, käytettävät päävärit ja tunnistettava fontti. Niiden suunnitteluun kannattaa pyytää apua graafisen alan ammattilaiselta, ja luonnoksista kannattaa pyytää mielipiteitä myös muilta. Ammattilainen osaa antaa esimerkiksi logotiedostot tarvittavissa muodoissa ja neuvoa niiden käytössä.

Kun ilme on tehty, sitä kannattaa käyttää tietenkin yrityksen verkkosivuilla ja esitteissä sekä mahdollisissa toimitiloissa tai kulkuneuvoissa. Mitä useammassa paikassa ilme näkyy, sitä paremmin se ja yrityksen nimi jäävät mieleen. Kenellepä ei tulisi esimerkiksi tietynvärisestä oranssista autosta mieleen tietty kiinteistönvälitysfirma?

Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että myös tarjoukset, laskut ja muut asiapaperit kannattaa toteuttaa samalla ilmeellä? Mieleenpainumisen lisäksi  vastaanottaja tunnistaa nopeasti, mistä laskusta on kyse, kun laskussa on käytössä yrityksen logo ja värimaailma,

Oma ilme tarjouksiin ja laskuihin

SimplBooksissa tehtyihin laskuihin ja tarjouksiin saa helposti näkyviin yrityksen oman ilmeen. Kirjauduttuasi tilillesi, voit asetuksissa lisätä yrityksen logon kuvamuodossa. Ympäristöasetukset-sivulta löydät valmiita asiakirjapohjia myyntilaskuille, tarjouksille ja myyntitilauksille. Jos valmiiden mallien joukosta ei löydy sopivaa, voit helposti muokata pohjaa ja esimerkiksi lisätä siihen uusia tekstikenttiä ja vaihtaa värejä.

Muista muokata myös viestipohjien tekstejä, sillä ulkoasun lisäksi myös sanamuodoilla on merkitystä!

Ohjeet asiakirjapohjien muokkaamiseen löydät tältä sivulta.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.