Asiakaskysely – SimplBooksin ulkoasun päivitys

Asiakaskysely – SimplBooksin ulkoasun päivitys

16. helmikuutan 2021, 11:40 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Olemme päivittämässä SimplBooksin ulkoasua. Ohjelman moderni ja helppo ulkoasu on meille tärkeä. Uudella ulkoasulla saamme helpotettua muun muassa mobiilinäkymää. Teemme päivityksen noin vuoden sisällä vaiheittain. Haluamme kuulla nyt sinun mielipiteesi uudesta ulkoasusta jo tässä erittäin varhaisessa päivityksen vaiheessa.

Kerro oma mielipiteesi ja voita vuosi ilmaista SimplBooksin käyttöä! Vastaa kyselyyn helmikuun loppuun mennessä ja osallistut arvontaan. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Testaa uutta ulkoasua ja kerro oma mielipiteesi

  1. Kirjaudu SimplBooksin demoon käyttäjätunnuksella demo@simplbooks.fi ja salasanalla admin2 .
  2. Kirjautumisen jälkeen avaa tästä (linkki poistettu kyselyn jälkeen) uuden ulkoasun mukainen myyntilaskun luonti näkymä. Sama kuin kuvassa ylhäällä.
  3. Täytä uuden myyntilaskun tiedot, mutta älä tallenna!
  4. Täytä kyselylomake. Kyselyyn vastamiseen menee noin 5 min. Kysely on päättynyt 28.2.2021.
  5. Kirjaudu ulos ohjelmasta tai sulje välilehti.

Jos poistut vahingossa myyntilaskun tekemisen näkymästä pääset tästä takaisin näkymään, kunnes olet kirjautunut demo ympäristöön.

Huom! Tämä on vasta ensimmäinen kokeiluversio uudesta näkymästä ja lopputulos tulee olemaan todennäköisesti hyvin erilainen. Sinun palautteesi on meille kuitenkin erittäin arvokas ja haluamme ottaa sen huomioon jo tässä vaiheessa kehitystyötä.

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver vastaa SimplBooksin liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti