Share this post

Integraatiot nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä! (0)

SimplBooks kirjanpito-ohjelma tarjoaa käyttäjilleen useita eri integraatioita, joiden käytöllä voi saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä sekä pienentää virheiden mahdollisuutta. Käsintehtävä työ vähenee huomattavasti, jolloin kirjanpidon tekeminen nopeutuu ja aikaa säästyy muuhun tärkeään. Jos SimpBooks kirjanpito-ohjelman integraatiot eivät ole sinulle vielä tuttuja, niin ota hetkeksi hyvä asento ja lue miksi ne kannattaa kytkeä päälle.

SimplBooks kirjanpito-ohjelman käyttö tehostuu entisestään, kun kytket integraatiot päälle!

Aiia – Pankkiyhteydet 

Ihan ensimmäisenä, pankkiyhteyksien integraatio kannattaa ottaa käyttöön, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti sähköisestä taloushallinto ohjelmasta. Pankkiyhteyksien käyttäminen maksaa 4,90€/kk + alv 24%*, mutta voit kuitenkin kokeilla pankkiyhteyksiä ilmaiseksi 3 kuukauden ajan!

Kun pankkiyhteydet on luotu, tulevat tilitapahtumat automaattisesti kirjanpitoon ja pystyt suorittamaan maksuja ohjelmasta käsin. Voit myös tuoda tilitapahtumat ohjelmaan takautuvasti kahden vuoden ajalta! Tämän lisäksi SimplBooks kirjanpito-ohjelman työpöydälle ilmestyy pankkitilin saldo, maksut sekä suoritukset kohdistuvat laskuihin automaattisesti eikä kirjanpidon kirjauksia tarvitse lisätä ohjelmaan käsin. Kätevää!

Verkkolaskut – Apix

Tiesitkö, että laskun vastaanottajalla on halutessaan oikeus saada laskut sähköisessä muodossa ja oikeus jopa hylätä laskut, jotka eivät täytä lainmukaisia verkkolaskun vaatimuksia? Vuoden 2020 huhtikuussa verkkolaskulaki nimittäin velvoitti yritykset lähettämään ja vastaanottamaan verkkolaskuja. 

Ottamalla käyttöön SimplBooks kirjanpito-ohjelman verkkolaskujen integraation, voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja ja toimia lain edellyttämällä tavalla. Verkkolaskujen kiistattomia hyötyjä ovat laskujen nopea ja helppo käsittely sekä ympäristöystävällisyys.

SimplBooks kirjanpito-ohjelmassa ostolaskun vastaanottaminen verkkolaskuna maksaa 0,59€ / kpl + alv 24% ja sen maksaminen puolestaan 0,49€ / kpl + alv 24%. Eli yhden verkkolaskuna saadun ja maksetun ostolaskun alvittomaksi hinnaksi tulee 1,08 euroa. Myyntilaskun lähetys verkkolaskuna maksaa 0,59€ / kpl + alv 24%*. 

Verkkokaupat – PrestaShop, Shopify, WooCommerce

Voit myös yhdistää verkkokauppasi SimplBooks kirjanpito-ohjelmaan. Kun tämä integraatio on aktiivinen, voit tuoda verkkokauppasi myynnit ohjelmaan myyntilaskujen luettelosta, eli sinun ei tarvitse enää syöttää myyntiä manuaalisesti ohjelmaan.

ALV integraatio

Uusimpana tulokkaana SimplBooks kirjanpito-ohjelmassa on integraatio verottajan kanssa. Nyt voit lähettää arvonlisäveroilmoituksen ja EU-myyntien yhteenvetoilmoituksen Verohallinnolle muutamalla napin painalluksella! Tämä integraatio nopeuttaa ilmoituksen antamista huomattavasti, joten se kannattaa kytkeä päälle pikimmiten!

SimplBooks kirjanpito-ohjelman integraatiot saat aktivoitua päälle ohjelmassa kohdassa ASETUKSET –> INTEGRAATIOT ja tukiympäristöstä löydät yksityiskohtaiset käyttöohjeet jokaisesta liittymästä. Jokaisen integraation käyttöönotto on ilmaista, mutta käytöstä saattaa syntyä kuluja. Kaikki integraatioista aiheutuvat lisäkustannukset on eritelty hinnastossa.

* Tekstissä mainitut hinnat ovat voimassa 10/2022. Tarkastathan aina ajankohtaiset hinnat hinnastosta.

Kokeile heti

Helppokäyttöinen ja edullinen SimplBooks kirjanpito-ohjelma. Ota käyttöön kahdessa minuutissa ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi! Ohjelmalla on jo yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää.


HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.