Share this post

Uutta SimplBooksilla – eTasku integraatio (0)

Voimme ilolla ilmoittaa, että kuittien tuonti eTaskusta SimplBooks kirjanpito-ohjelmaan onnistuu automaattisesti kerran päivässä integraatiota pitkin! Ei siis enää kadonneiden kuittien metsästystä, sillä voit kuvata kuitin heti sen saatuasi ja tallettaa sen eTaskuun mobiilisovelluksella. Alkuperäisen paperisen kuitin voit heittää menemään, koska digitaalinen versio kuitista on kirjanpidollisesti pätevä tosite. Varmista kuitenkin, että kuitti on selkeästi kuvattu ja siinä näkyy kaikki oleellinen tieto.

eTaskun yhdistäminen SimplBooks kirjanpito-ohjelmaan helpottaa ja nopeuttaa kuittien käsittelyä.

Mikä on eTasku?

eTasku on kuittien, matkalaskujen ja dokumenttien sähköiseen tallentamiseen sekä hallintaan tarkoitettu ohjelma, jota voi käyttää mobiilisovelluksella tai tietokoneen nettiselaimella. Teit sitten kirjanpitosi itse tai olet sen ulkoisanut tilitoimistolle – eTasku on hyödyllinen työväline molemmissa tilanteissa!  eTasku on käytössä yli 20 000 yrityksessä ja yli 50% Suomen tilitoimistoista vastaanottaa aineistoa sen avulla.

Yrittäjän ja kirjanpitäjän yhteistyö helpottuu

Lataa eTaskuun kaikki lippulappuset ja muut tositteet, jotka normaalisti lähettäisit kirjanpitäjällesi sähköpostila tai fyysisesti postilla. Voit antaa kirjanpitäjällesi oikeuden myös tarkastella lisäämiäsi dokumentteja, kuten tiliotteita tai vakuutuskirjoja. Kirjanpitäjä saa kaiken aineiston siististi yhteen paikkaan ja valmiiksi oikeassa päivämääräjärjestyksessä, jossa ne voidaan käsitellä sekä tämän jälkeen siirtää SimplBooks kirjanpito-ohjelmaan. eTaskun käyttö vähentää kirjanpitäjän manuaalista työtä ja myös virheiden määrä vähenee. Lue lisää tilitoimistojen kokemuksista eTaskun käytöstä täältä.

Kuittien järjestelmällinen ja vaivaton tallennus

eTaskua voi käyttää tositteiden tallennuspaikkana, vaikka tekisi kirjanpidon itse. eTasku on nimenomaan räätälöity yritysten kirjanpitoaineiston hallinnointiin ja sitä on jokaisen helppo käyttää. eTaskussa tositteet säilyvät tallessa ja varmuuskopioituna kirjanpitolain vaatiman ajan – sinun ei siis tarvitse säilyttää eTaskuun lisättyjä dokumentteja enää monessa eri paikassa!

Miten saan eTaskun käyttöön?

Jotta voisit liittää eTaskun SimplBooksiin, sinulla täytyy ensin olla eTaskun käyttäjätili. Sen pystyt luomaan osoitteessa https://www.etasku.fi/aloita/. Tilitoimistot voivat rekisteröityä eTaskun verkkosivuilta saadakseen yhteyden toimimaan asiakkaillensa.

Yrittäjät, jotka hoitavat kirjanpitonsa itse, saavat tarvittavat oikeudet yhteyden käyttöön eTaskun asiakaspalvelun kautta. Kun tili on luotu, tee aktivointi käyttöohejden perusteella ja tämän jälkeen voit helposti lähettää kaikki kuitit eTaskusta suoraan SimplBooks kirjanpito-ohjelmaan. Rajapintaintegraatio on täysin maksuton ohjelmien välillä. 

Lisätietoja eTasku integraation kytkemisestä löydät tukiympäristöstämme täältä.

Jos sinulla heräsi kysyttävää eTaskusta, otathan yhteyttä eTaskun asiakaspalveluun.

Kokeile heti

Helppokäyttöinen ja edullinen SimplBooks kirjanpito-ohjelma. Ota käyttöön kahdessa minuutissa ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi! Ohjelmalla on jo yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää.

HUOMIO! SimplBooks blogissa kirjoitetut postaukset ja aiheet ei ole välttämättä juridisesti tarkkoja ja suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijaan. Blogin kirjoittajat tekevät parhaansa virheettömän sisällön eteen, mutta eivät ota vastuuta mahdollisista pienistä erehdyksistä. On otettava huomioon myös jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Rekisteröityminen on helppoa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla SimplBooksia ilman sitoutumista.