SimplBooks kirjanpito-ohjelman päivitykset keväällä 2019

SimplBooks kirjanpito-ohjelman päivitykset keväällä 2019

10. toukokuutan 2019, 11:02 in SimplBooks uutiset
0 Kommentia

Tänä keväänä olemme saaneet ohjelmaan monta uutta ominaisuutta ja päivitystä. Tässä kirjoituksessa kirjoitan niistä tärkeimmistä. Listassa olevien lisäksi olemme tehneet SimplBooksiin kymmeniä pienempiä parannuksia.

Ostotilaukset on ohjelmassa uusi asiakirja toiminnot-valikossa. Ostotilauksilla on myös omat asetukset ympäristöasetuksissa. Ostotilaukset on tilausketjussa ennen ostolaskuja ja niistä voi luoda ostolaskuja.

Myyntitilaukset on ostotilausten tavoin uusi asiakirja ja niillä on myös omat asetukset. Myyntien toimitusketjussa asiakirjat etenee seuraavalla tavalla: Tarjous->Myyntitilaus->Ennakkolasku->Myyntilasku. Käyttäjä voi itse päättää millaisia asiakirjoja hän niistä käyttää. Myyntitilauksista voi luoda ennakkolaskuja ja myyntilaskuja.

Isoimmat liitetiedostot – ohjelmaan on nyt mahdollisuus laatia 2 mb kokoisia liitetiedostoja ostolaskujen ja kirjausten liitteeksi.

Käyttöpääoma – päivitimme käyttöpääoman modulin. Automaattiset poistot koneista ja kalustoista toimii nyt paremmin.

Seuraava isompi päivitys ohjelmassa on maksuperusteinen kirjanpito, jonka saamme ohjelmaan parin kuukauden sisällä. Lähetämme siitä myös erillisen uutiskirjeen.

Silver Sirel

silver@simplbooks.fi

Silver työskentele SimplBooks-käyttäjätuessa ja vastaa Suomen liiketoiminnasta. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta kirjanpitäjäksi/ tilintarkastajaksi ja kirjoittaa paljon muun muassa taloushallinnosta.

Kommentteja ei ole

Kirjoita kommentti